reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Czesc dziewczyny. Po operacj dzis juz jest ok a wczoraj moj maly skarb wszystkich baardzo nastraszyl;/ nie chcial sie wybudzic... Operacja się udała. Po 2h operacji trafil na 1h na obserwacje po monitory na bloku jeszcze i pozniej na swoj oddzial. O 13tej mieliśmy go budzic i nic.. Ruszyliśmy nim i nic.. Mowilismy ja calowalam i nie chcial oczek otworzyć tak się bałam ze cos poszlo nie tak bo pamiętacie on mial problemy z sercem jako noworodek a to byka operacja na głównej zyle serca... Mowilam mu ze go kochamy i nic.. Wzielam rozaniec do reki odmawialam go. I oski zaczął sie ruszać. Wzielam gazik nasączony woda bo mial suche usta i zaczą go ssac bo nie jadl 19h;( i się obudził moj glodomor:( taki bidny obolaly, te oczka takie w lzach:( jego wzrok mówił sam za siebie. I jak zjadl okazało sie ze dostal goraczki 38.5°.. I tu sie zaczyna problem skad ta goraczka:\ obawiaja sie ze doszlo do infecji:\ oby nie sepsa bo umre chyba.. Mam nadzieje ze to reakcja na ciało obce.   Pobrali mocz, krew na posiew i zobaczymy co i jak trzymajcie kciuki i jeszcze raz wam dziękuję!

Macie racje najważniejsze jest zdrowie dziecka!

Do góry