reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

U nas zwykly bidon z pepco. Ale wczesniej zrobilam test kubek plus slomka i ladnie pila. Nie wiem skad umiala ale nie miala problemow. Za to z kubka niekapka nie potrafi

reklama
Moja jak miała 11 miesięcy dałam jej kubek kapek A dwa tyg temu przeszliśmy na niekapek i od razu załapała
Dziewczyny a jak u Was z zębami? Po kolei wychodzą? Mojej teraz wyszła 4 dolna a 3 jeszcze nie :no:;)8-)

Czesc dziewczyny, u nas bez zmian:\ minął miesiac i nic nie ruszylo do przodu:\ z kazdym dniem szanse spadaja.. Malutki ani na chwile nie oddycha sam:( masakra.. Wczoraj mu pampersika zmienilam.wiecie jak sie cieszyłam?? Takie cos a mnie ucieszyło. A jeszcze byla w nim kupka :) przez miesiac go nie przebieralam a wczoraj mogłam zobaczylam mojego malego golaska.
Noce są okropne.. Sni mi się ze mi mówią ze malutki odeszedl, czuje we snie ten bol,te gorycz.. To co sie dzieje w mojej glowie to absurd. W dzien jestem normalna kobieta a w nocy?? Boje sie nocy,boje sie snow, boje sie samej siebie.. Musze cos ze soba zrobic...zająć sie czymś...

reklama
Do góry