A
Agunia93
Gość
To wygląda mi raczej na zęby, kup w aptece viburcol ponoć super są te czopki.Hej. Chyba jakas plaga tych choróbsk wstretnych/zabkowania bo to nigdy do konca u takich maluchow nie wiadono....
U nas tez od pon w nocy nieciekawie goraczka marudzenie brak apetytu a tej nocy to juz wogole sajgon.... Kolacji nie zjadl poszedl spac. Spal tak niespokojnie z piplakiwaniem. zaczął goraczkowac kolo 1 38,3 podalam ibum i marudzenie i placz troche spadla zasnal i od po 3 znowu placz a nawet wrzas, zmierzylam tem 38,5....zrobilismy oklady ale nic nie dawaly dalej placz okropny nie wiedziec czy z goraczki czy bólu, mąż przeszperal internety kalkulator leku dla dzieci poprzeliczal i podalismy dawke dalej jeszcze byl placz. Chcialam dac mleko nie chciał. Bo juz nie wiedzialam czy z glodu czy z bolu czy goraczki płacze,ale pluł odpychal butelke. Pil wode, troche ale pił. Zasnął przed 5 po 6 sie obudzil z płaczem. Przebral bo spocony okazalo się, zjadl kaszki z łyżki gestej na mleku jakies 80 bo z butli nie chcial mleka no i siedzi i sie bawi....i sama nie wiem co robic. Od 10 lekarz przyjmuje i nie wiem czy jechac czy nie. Bo niby gorne dziąsła rozniesione....
Starsza tez płakała bo problem z kupą....bo robi takie meeega dlugie i szerokie i to ja boli....ehh jakies dobre rady? Prosze pidpowiedzcie cos...