reklama
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Jetkaa kurde w takiej sytuacjii gdzie trzeba ratować życie swoim najbliższym nie każdy by się ogarnął chylę czoła.
Życzę Wam spokoju ,masz super chłopaków (całą trójeczkę ) Oskarek proszę posłuchać mamusi i już nigdy tak jej nie straszyć .
Życzę Wam spokoju ,masz super chłopaków (całą trójeczkę ) Oskarek proszę posłuchać mamusi i już nigdy tak jej nie straszyć .
Jetkaa
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Naprawdę nawet nie wiecie ile dla mnie znaczycie. To ze mogę sie wam wygadac. Opowiedzieć co czuje.co mysle. Ze zawsze mnie wspieracie. Doradzicie i ze jesteście szczere w tym co pisz ecie. Bardzo wam ufam mimo ze was nie znam . jesteście mi bliskie i za to Wam dziękuję. Naprawde dla mnie takie wsparcie jest bardzo pomocne. Bardzo mi to pomaga. Ze mam sie komu wygadac. Ze zawsze fajnie doradzicie. A nie ze hejtujecie czy cos... Dziękuję Wam bardzo naprawde! Jesteście wspaniale ;*
Przepraszam że się Wam wtrącam w Wasz wątek, ale przyznam szczerze że śledzę go od lata, z racji tego że miałam ciążę leżąca no to czytałam różne działy, teraz jestem już mama drugiej córci. Jetkaa zaglądam na ten wątek do tej pory żeby sprawdzić co u Was. Jestem naprawdę pełna podziwu dla Ciebie, nie znam silniejszej dziewczyny od Ciebie , jesteś najwspanialszą mama jaka Oskarek mógł dostać ,mam nadzieję że kiedyś zostanie Ci wynagrodzony ogrom pracy i cierpienia z którym przyszło się Wam zmierzyć. Ja pewnie na Twoim miejscu nie dawała bym rady a już napewno nie spisywała bym się tak jak Ty na medal. Nie raz beczalam jak czytałam że u Was coś gorzej, i modliłam się za Was. Życzę Ci dzielna kochana kobieto dużo dużo sił i zdrowia na dalszą walkę, dobrze że są takie osoby jak Ty na tym świecie, dzięki nim takie dzieciątka jak Oskarek mają wspaniala mamę i ogrom miłości a my wzorzec do naśladowania. Napewno będę dalej śledzić co u Was i z całego serca życzę Wam dużo dobregoDziękuję dziewczyny za wsparcie. Naprawdę nawet nie wiecie ile dla mnie znaczycie. To ze mogę sie wam wygadac. Opowiedzieć co czuje.co mysle. Ze zawsze mnie wspieracie. Doradzicie i ze jesteście szczere w tym co pisz ecie. Bardzo wam ufam mimo ze was nie znam . jesteście mi bliskie i za to Wam dziękuję. Naprawde dla mnie takie wsparcie jest bardzo pomocne. Bardzo mi to pomaga. Ze mam sie komu wygadac. Ze zawsze fajnie doradzicie. A nie ze hejtujecie czy cos... Dziękuję Wam bardzo naprawde! Jesteście wspaniale ;*
Jetkaa
Link do: A.s.i.a bardzo Ci dziękuję za te slowa, za te modlitwy:*
reklama
Jetkaa
Dziewczyny nie wiem co sie wlasnie wydarzyło.. Ale byl lekarz z hospicjum, ktory przyjechał do nas jak dowiedzial size maly ma zapalenie.. Zaraz po szpitalu byl go osluchac i potwierdził ze maly ma zapalenie pluc.. A dzis byl zobaczyc jak u nas i małego osluchac i mówi ze nic praktycznie nie słyszy.. Nie ma obduracji, świszczy sporadycznie.. Zapalenie ustepuje jestem w pozytywnym szoku. Dzwonilam do profesora i mowil ze sie cieszy ze dalismy rade ze wiedzial ze damy rade.. Jest z nas dumny tak sie ciesze ze sie udalo .. Ze zapalenie puszcza.. Rany.. A w dodatku bez antybiotyku..