kamilaasami
Fanka BB :)
Nan nie martw się kochana [emoji13] Ala uśmiecha się jak jest najedzona po korek i cycek jej z ust wypada [emoji23] poza tym nie sprzedaje uśmiechów [emoji12] jej braciszek też oszczędny w emocjach był [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja małej też nie będe puszczać do żłobka. Po roku zajmie się nią moja mama. Przedszkole od 3 lat. Z tym że ja pracuje w przedszkolu i zastanawiam się czy jest możliwość bym ja przeniosła coś od innych dzieci. Muszę porozmawiać jeszcze z pediatra. Dlatego chcę szczepić na meningo.Hej
@kamilaasami mam takie samo podejście, zastanawiałam sie nad rota ale się wkoncu zdecydowalam starszą szczepilam i przez 6lat miała tylko raz jednodniową lekka jelitowke a my chorowalismy okropnie i stwierdzilam ze jak Małej nie zaszczepie a będzie ciężko przechodzic takie choroby to sobie nie wybacze.
@aNusia90 rozumiem cię dobrze. Moja jest kochanym dzieckiem ale zdarzają jej sie trudne dni np dziś. I jakbym miała tak codziennie i do tego jeszcze jedno dziecko to bym nie wytrzymała psychicznie, na pewno potrzebujesz pomocy w opiece nad maluchami no i musisz sie jakoś zrelaksowac odespac maz musi ci pomóc bo długo tak nie pociagniesz.
@anette911 ja na meningokoki nie szczepie mieszkam na wsi i będę się małą sama zajmować do żłobka nie idzie a przedszkole to jeszcze nie wiadomo.
Ale słodziaki z waszych dzieciaczkow. Moja starsza pojechała na wakacje więc zdjęcie dwojeczki wrzucę jak wróci bo większość zdjęć to mam z maja.
@kjsko mi się wydaję ze to kolejny etap rozwoju dziecka tak malutka poznaje swiat.
U takich dzieci to jest normalne i napewno nie są to zęby mój maluch też tak robi jak kończył 3 miesiące to zacza tak robić za tydzień skończy cztery i zębów nie widać młodsza córka też tak miałaDziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..