natala95
Fanka BB :)
Miejmy nadzieję ze jutro w końcu po teście z oxy coś się ruszy :*Eh wszystkie rodzA a ja 8 dni po terminie i nic się nie zapowiada już mi się płakać chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miejmy nadzieję ze jutro w końcu po teście z oxy coś się ruszy :*Eh wszystkie rodzA a ja 8 dni po terminie i nic się nie zapowiada już mi się płakać chce
Eh wszystkie rodzA a ja 8 dni po terminie i nic się nie zapowiada już mi się płakać chce
I jak tam kochana ?Gratuluje maluszkow!
Ja w szpitalu od kilku godz, na przyjeciu rozwarcie tylko 2 cm, ale skurcze byly czeste. Dostalam antybiotyk dozylnie i paracetamol na bole Zostawili mnie na moja prosbe, bo tutaj zostajesz jak masz 4 cm. jak nic bardziej nie ruszy to rano beda wywolywac z powodu wod saczacych
U mnie kapali codziennie i nie pytali, tak samo z dokarmianiem mm:/Hej dziewczyny
@marida gratulacje jest przeeeeslodka
U nas dalej cisza :/ szkoda :/ z M trochę popołudniu pomogliśmy brzuszkowi się obudzić ale na razie nic to nie dało [emoji14]
Może wieczór będzie lepszy [emoji14]
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kąpielami noworodków w szpitalu ? Muszę nie muszę kapać czy ode mnie zależy czy jak ?
Dajesz malemu smoczek ? Moj tez byl non stop przy cycu, i mialam dosc a jak dalam smoka przeszło kochana poczytaj artykuł karmienie nie boli a jak boli cos jest zle. Naprawdę fajny artykul opisany przez kobiete ktora tez miala problem z karmieniem, laktacja i bolem. Sama jestem ciekawa bo mnie bolalo czyli cos robilam zle?Witam sie już niedlugo wszystkie będziecie rozpakowane Ale wiem że ten czas ostatnich tygodni jest nieznośny. Ja marzę o snie. Wczoraj miałam nawal i gorączkę.mysle że dziś już jest lepiej. Mały nauczony był w szpitalu pić z butelki i 2 dni miał histerię jak dostawał cyca. Teraz się uczy i potrafi pół godz. Ssac. Dziewczyny,czy to prawda że nie powinno się tak długo karmić?że dzieci mlaskaja jak smoczek brodawke A nie pija mleko po jakimś czasie?że Max 20 min jest mleko? Strasznie mnie bolą brodawki już. Ledwie je dotykam,ale muszę karmić bo znow nawal;( do tego młody jest ciągle glodny i dokarmiamy jeszcze butelka z mm. W nocy przez 3 godz jest płacz i szukanie jedzenia. Possa pół godz zasypia,po 10 min budzi się i znow chce jeść.
Mam wrażenie z nocy na noc coraz mniej śpi.
Gosika trzymam kciuki za dobre wieści dziś za postępy.