reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
MB chciałabym urodzić wr wtorek bo już schody nam skończą, mama jutro z wycieczki wraca więc odda mi walizkę która planuje wziąć do szpitala, i w poniedziałek planuję jeszcze posprzątać po robienie schodów. A no i we wtorek mój lekarz ma dyżur ;) także już od niedzieli planuję męża zmaltretowac i uskuteczniać spacery z córcia. Mam nadzieję że coś ruszy.

Tez bym chciala:)
Ale czy nasze dzidzie juz chcą?:)
Ja juz tez sie nie oszczedzam sprzatam na tip top. Robie cieplejsze kąpiele, masuje brzuszek ale mala chce jeszcze siedziec, a ja juz mam dosc ciazy.. Zmęczona.tym jestem jak kazda z nas napewno .. Bo juz chyba ciężko sie cieszyc z tego stanu jak ciagle cos boli dokucza.. Chciala bym juz isc spac na brzuszek :)

@szczesliwa66 mały przystojniak [emoji3] [emoji7] Ale u Ciebie po tych przebojach już ok? Doszłaś już do siebie tak w 100%? [emoji5]

@Angela3aa jak tam?

@Agunia93 w sumie to @jeetka jeszcze się dzisiaj chyba nie odezwała [emoji848] A zawsze jakoś jedna z pierwszych udziela się na forum, więc może też już jest po[emoji3]? tym bardziej, że z czopem coś się u niej działo ostatnio [emoji16]
@Jetkaa jak tam u Ciebie dziewczyno ? [emoji4]
Tak juz jest ok tylko w srodku jeszcze zaboli albo zapiecze a tak pozatym jest ok:)
Z malym tez ok zjada juz 120ml co 2 godziny bo nie karmie piersia daje bebiko
Mial zaparcia i wzdecia ale juz pozbylismy sie tego na zaparcia jest dobra woda daje mu do picia a na wzdecia daje mu niemieckie kropelki od pierwszego podania tego leku wzdecia zniknely:-) :)

Ja tam się nie skupiam na porodzie. Kiedy mam urodzić to urodzę. Inne rzeczy mam na głowie. Nawet lekarz dziś jeszcze jak rozmawialiśmy o porodzie to mówił że chciałby mieć więcej takich pacjentek co że spokojem i rozumem podchodzą do porodu ;)

Ale dziś zmęczona jestem. Jednak w taką pogodę nie da się funkcjonować. Dobrze że jutro ma być sporo chłodnirj.

reklama
Do góry