reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
IMG_3736.JPG
ja nie wiem jak z tą pełnią [emoji5] wg. obrazka to bym powiedziała, że dopiero będzie [emoji4]

Załączniki

• IMG_3736.JPG
    IMG_3736.JPG
    184,4 KB · Wyświetleń: 514
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, też się stresujecie? Mnie to w żołądku ściska z nerwów. Młody chyba śpi. Nad ranem swirkowal wiec pewnie teraz odsypia. Ciekawe co nam powiedzą w szpitalach. Z jednej strony chciałabym zostać i jak najszybciej urodzić tego łobuza a z drugiej strasznie się boję i jeszcze dziś chciałabym być w domu.

Witam czyli nikt się nie rozpakował, oj dziewczęta ale szalejecie z tymi objawami nie objawami. Pewnie to pierwsze Wasze ciąże i też pewnie w pierwszej tak panikowałam. Teraz jest inaczej nie doszukuje się niczego poprostu czekam na rozwój i wiem że nie dam sobie wywołać porodu bez poważanej przyczyny. Też miewam skurcze czasem regularne i kłucia i przejdzie mi przez myśl że to może już ale tylko na chwilę. Znając moje szczęście tę ciążę też przenoszę. Mąż coś o trzecim dziecku już wspomina a jeszcze to się nie urodziło. Mam nadzieję że dam mi spokój:-) ma parcie na syna ale boi się trzeciej dziewczynki[emoji3]
Wczoraj ale głowa mnie bolała nie wiem czy to przez ciśnienie, fatalnie się czułam.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Dziewczyny, też się stresujecie? Mnie to w żołądku ściska z nerwów. Młody chyba śpi. Nad ranem swirkowal wiec pewnie teraz odsypia. Ciekawe co nam powiedzą w szpitalach. Z jednej strony chciałabym zostać i jak najszybciej urodzić tego łobuza a z drugiej strasznie się boję i jeszcze dziś chciałabym być w domu.
Mam dokładnie tak samo. Stres Ale chce już być po i się nie martwić. Ciekawe czy też nas zostawia czy odesla do domu..
A Wy jak byliście na badaniach w szpitalu dostawalyscie jakieś papiery że bylyscie co wam zrobili itp?bo mnie odsylaja bez niczego i nie mam dowodu że byłam jakby co..
Właśnie zalatwilismy uznanie ojcostwa..twn mój to na ostatnia chwilę wszystko jak każdy mu trul głowę że to ważne dopiero pomyślał.. ech.. ważne że nie będę musiała po porodzie łazić po urzedach

Siedzę w poczekalni, nie wiem czy mnie przyjmą bo wcześniej trzeba było się umówić. Jutro nie pracują i coś czuje, że wyjdę stąd z kwitkiem

reklama
Do góry