reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Napięta sytuacja przez młoda na was się odbija będzie dobrze trzymam kciuki

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wygarnelam mojemu wszystko i mi trochę ulzylo. Wrócił z nocki skruszony bo mu napisalam ze ani on ani ta jedza nie chcą małej Lenki i przyjechał i przysięgal ze na początku nie było zadowolony ale teraz jest naprawdę szczęśliwy i kocha małą całym serduchem. Trochę mi lepiej teraz...
Witam majoweczki:) nie uwierzcie wczoraj brat do mnie przyjechal o 23 bo musi mojemu pomoc cos tam zrobic i zrobil mi zakupy siatke owocow i slodyczy :) mmm siedzialam do 1 w nocy i jadlam i jadlam hehe:) oni się tylko smieli ze mnie:) zaskoczyl mnie:)

Ja dzis endykrynolog i jutro ginekolog w koncuuuu !!! :) miłego i spokojnego dnia zycze ;*
Ja wczoraj cukierki mini snicersy jadłam o 23 [emoji38]

Uff udalo sie wczoraj pani doktor pulmonolog mnie przyjela mimo ze nie mialam wiwizyty.Jako pierwsza .warto bylo czekac , ale tam byly same moherowe bereciki staruszki .Jak sie na mnie oburzyly ze pierwsza zostalam przyjeta .Dostalam leki ktore mniej dzidzi szkodza a teraz jade na wizyte .Moze sie pokaze upragniona corcia,chociaz lepiej by bylo zeby zdrowe bylo .

Czekam na wieści i kciuki zaciskam [emoji106][emoji106][emoji106]
Trzymam kciuki za wizyty ja dziś gin więc może podejrze kto mieszka u mnie biorę syna może też zobaczy swoje rodzeństwo :-) spokojnego dnia bez problemów

U mnie ostatnio mała więcej pokazywała się przez brzuch niż od dołu [emoji4] na prenatalnym tylko przez brzuch było i na końcu tylko zdjęcie szyjki od dołu... może pozwoli gin wejść bratu [emoji4] fajnie by było [emoji4]

U mnie zimno szaro i buro. Mój śpi po pracy a ja chyba wyskocze do sklepu zaraz...

reklama
Wygarnelam mojemu wszystko i mi trochę ulzylo. Wrócił z nocki skruszony bo mu napisalam ze ani on ani ta jedza nie chcą małej Lenki i przyjechał i przysięgal ze na początku nie było zadowolony ale teraz jest naprawdę szczęśliwy i kocha małą całym serduchem. Trochę mi lepiej teraz...

Ja wczoraj cukierki mini snicersy jadłam o 23 [emoji38]

Czekam na wieści i kciuki zaciskam [emoji106][emoji106][emoji106]

U mnie ostatnio mała więcej pokazywała się przez brzuch niż od dołu [emoji4] na prenatalnym tylko przez brzuch było i na końcu tylko zdjęcie szyjki od dołu... może pozwoli gin wejść bratu [emoji4] fajnie by było [emoji4]

U mnie zimno szaro i buro. Mój śpi po pracy a ja chyba wyskocze do sklepu zaraz...

U mnie pada śnieg i jest 1.5 stopnia zimno i mokro.
Ja o 5 rano jadłam bułkę z pasztetem i ketchupem a druga z nutella :-)

A w ktorym tyg jestes ?:) mam nadzieje ze tez juz będzie usg przez brzuch:) kurcze tez bym poszla z mama lub moim D:) ale u nas nie za bardzo lubia jak pacjentki maja osobe towarzysząca:\ nawet zdj usg nie daje żadnej:((
Noo niespodzianka taka ze hoho:) wczesny Mikołaj hehe:) a akurat mialam mega ochotę na słodkie :) trzymam kciuki !
U mnie to samo, zależy jaki sprzęt, jak kiepski to badanie od dołu. Na prenatalnych mile mnie zaskończono, było przez brzuch i bardzo dobrze widać w 13 tyg, a w ośrodku miałam od dołu kilka dni wcześniej i lekarz mówił że na tym sprzęcie to płeć widać ok 20 tyg. Dobrze ze wogole dziecko widać ;)

A ja czekam przed zabiegowym. Miałam wejść o 9, a wejdę o 10 chyba
Trzymaj się

3jgxskjosc311c31.png

Tez coś bym już zjadła tylko nie wiem co [emoji38]

:-) też tak czasem mam że nie wiem co zjeść a czasem wogole mi się nie chce jeść ale dziś rano nie mogłam wytrzymać byłam głodna mój wstawal do pracy a ja szamalam bułki no co w końcu całą noc nie jadłam hahahahaha[emoji23]

reklama
Uff udalo sie wczoraj pani doktor pulmonolog mnie przyjela mimo ze nie mialam wiwizyty.Jako pierwsza .warto bylo czekac , ale tam byly same moherowe bereciki staruszki .Jak sie na mnie oburzyly ze pierwsza zostalam przyjeta .Dostalam leki ktore mniej dzidzi szkodza a teraz jade na wizyte .Moze sie pokaze upragniona corcia,chociaz lepiej by bylo zeby zdrowe bylo .
Najgorsze te mohery... bo tylko starsi ludzie mogą być chorzy... oby teraz było już tylko lepiej [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry