klaslaw1987
Fanka BB :)
Wygarnelam mojemu wszystko i mi trochę ulzylo. Wrócił z nocki skruszony bo mu napisalam ze ani on ani ta jedza nie chcą małej Lenki i przyjechał i przysięgal ze na początku nie było zadowolony ale teraz jest naprawdę szczęśliwy i kocha małą całym serduchem. Trochę mi lepiej teraz...Napięta sytuacja przez młoda na was się odbija będzie dobrze trzymam kciuki
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj cukierki mini snicersy jadłam o 23 [emoji38]Witam majoweczki nie uwierzcie wczoraj brat do mnie przyjechal o 23 bo musi mojemu pomoc cos tam zrobic i zrobil mi zakupy siatke owocow i slodyczy mmm siedzialam do 1 w nocy i jadlam i jadlam hehe oni się tylko smieli ze mnie zaskoczyl mnie
Ja dzis endykrynolog i jutro ginekolog w koncuuuu !!! miłego i spokojnego dnia zycze ;*
Uff udalo sie wczoraj pani doktor pulmonolog mnie przyjela mimo ze nie mialam wiwizyty.Jako pierwsza .warto bylo czekac , ale tam byly same moherowe bereciki staruszki .Jak sie na mnie oburzyly ze pierwsza zostalam przyjeta .Dostalam leki ktore mniej dzidzi szkodza a teraz jade na wizyte .Moze sie pokaze upragniona corcia,chociaz lepiej by bylo zeby zdrowe bylo .
Czekam na wieści i kciuki zaciskam [emoji106][emoji106][emoji106]
U mnie ostatnio mała więcej pokazywała się przez brzuch niż od dołu [emoji4] na prenatalnym tylko przez brzuch było i na końcu tylko zdjęcie szyjki od dołu... może pozwoli gin wejść bratu [emoji4] fajnie by było [emoji4]Trzymam kciuki za wizyty ja dziś gin więc może podejrze kto mieszka u mnie biorę syna może też zobaczy swoje rodzeństwo :-) spokojnego dnia bez problemów
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zimno szaro i buro. Mój śpi po pracy a ja chyba wyskocze do sklepu zaraz...