reklama
MegiKM
Fanka BB :)
Dziewczyny od kilku dni czernieja mi palce doslownie.. Dokladnie skorki co to moze byc to przez ten progesteron? Zobacz załącznik 829799
Jetkaa ja jestem kosmetologiem w prawdzie nie mam wieloletniego stazu ale widzialam duzo zmian ale takiej jeszcze nigdy. Mysle ze nawet lekarzowi pierwszego kontatu mozna to pokazac.
Mnie dzis pierwszy raz przepuszczono w kolejce do kasy nie sądziłam ze wygladam na ciężarna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Ośrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
@Jetkaa będziesz mulatką albo smerfetką Najprawdopodobniej przyczyna jest tu
Link do: Przebarwienia skóry w ciąży - kiedy powstają i jak im zapobiegać
Jest taka fajna wyszukiwarka google, można tam znaleźć odpowiedź na wiele pytań
Jetkaa
Właśnie szukalam i nie moglam znaleźć nic podobnego.. Hehe oki dziekiOśrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
klaslaw1987
Myślisz ze teraz nie nocuje u chłopaka?Ośrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
Dawalismy jej tabletki antykoncepcyjne to je wypluwala.... nie ma dobrego wyjścia. Tam może chociaż skończy szkole bo wczoraj przyszło pismo ze grozi ojcu kara za nieralizowanie obowiązku przyłącza jej do szkoły. .. A wychodzi do szkoły tylko tam nie dociera...
MB91
@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
Dziewczyny ja mam dzisiaj genetyczne o 14:30 i już siedzę jak na szpilkach [emoji57]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny ja mam dzisiaj genetyczne o 14:30 i już siedzę jak na szpilkach [emoji57]
klaslaw1987
Wobec tego zaciskam juz kciuki [emoji4]@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
Nie chcemy się jej pozbyć tylko chcemy jej pomóc a próbowaliśmy juz chyba wszystkiego i żadnych efektów. ...
caltha
Powodzenia. Wrzuć piękne fotki@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
MB91 kciuki zaciśnięte!!:*
Dzisiaj idę z córcią do lekarza na kontrole. Wczoraj skończyłyśmy zastrzyki. Musiała mieć, bo gardło i żołądek odmówiły przyjmowania antybiotyku w zawiesinie Moja dzielna dziewczynka :* Zmieniłam córci lekarza, bo okazało się, że poprzedni zamiast wyleczyć to zaleczał problemy i takie efekty...
Miłego dnia dziewczyny. Ja jutro mam w planie zrobić krzywą cukrową... Ciekawe czy go zrealizuję
Dzisiaj idę z córcią do lekarza na kontrole. Wczoraj skończyłyśmy zastrzyki. Musiała mieć, bo gardło i żołądek odmówiły przyjmowania antybiotyku w zawiesinie Moja dzielna dziewczynka :* Zmieniłam córci lekarza, bo okazało się, że poprzedni zamiast wyleczyć to zaleczał problemy i takie efekty...
Miłego dnia dziewczyny. Ja jutro mam w planie zrobić krzywą cukrową... Ciekawe czy go zrealizuję
reklama
MB91
@klaslaw1987 wiem o co chodzi ... i teraz tak jak myśle, co ja te kilka lat temu odwalałam a jak na to patrzę teraz... szok jakiś! Więc mam nadzieję, że i z nią jakoś dojdziecie do ładu.
@Maartaa89 niestety wielu jest lekarzy, którzy tak postępują Ja kilka nocy temu jechałam z moją 5cio letnią kuzynką do szpitala, bo pediatra olał temat i mała w nocy dostała ataku krtani.
Wrzucę fotki jak tylko wrócę do domku [emoji4] Jeszcze 5 godzin ... masakra
@Maartaa89 niestety wielu jest lekarzy, którzy tak postępują Ja kilka nocy temu jechałam z moją 5cio letnią kuzynką do szpitala, bo pediatra olał temat i mała w nocy dostała ataku krtani.
Wrzucę fotki jak tylko wrócę do domku [emoji4] Jeszcze 5 godzin ... masakra