Katerina1985
Fanka BB :)
Co tam u Was słychać? Jak przygotowania do świąt? Ja świat nie lubię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co tam u Was słychać? Jak przygotowania do świąt? Ja świat nie lubię...
Tyle zachodu o 2 dni. Ludzie chcą się pozabijać i wyrywają sobie karpia z rąk. Wariactwo od Święta zmarłych... Brak śniegu też odbiera urok...Czemu nie lubisz? [emoji3] Prawda że szał w sklepach, wydaje się mnóstwo kasy, ale teraz jak mamy dzieci to nabiera to większego sensu.
U nas nijak, bo święta u teściów więc nic w domu robić nie muszę. Walczymy z biegunką od 2 dni; na początku myślałam jak Zuza zwymiotowała w samochodzie, że to choroba lokomocyjna, ale potem biegunka i tak się bujamy od niedzieli wieczorem.Co tam u Was słychać? Jak przygotowania do świąt? Ja świat nie lubię...
Najlepiej pójść do poradni psychologiczno-pedagogicznej. Tam zrobią całościową diagnozę rozwoju. Robi to zespół psycholog+pedagog+logopedą. Jest rejonizacja- wybierasz albo PPP zgodną z adresem zamieszkania albo adresem przedszkola.Dziewczyny czy jakaś mama z okolic Rzeszowa? Potrzebuje dobrego psychologa dziecięcego z polecenia który by zdiagnozowal zaburzenie u dziecka, dla 2,5 latka.
Dołącz na FB do gupy "Mamy z Rzeszowa i okolic". Skarbnica wiedzyDziewczyny czy jakaś mama z okolic Rzeszowa? Potrzebuje dobrego psychologa dziecięcego z polecenia który by zdiagnozowal zaburzenie u dziecka, dla 2,5 latka.