Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że jest nieprawidłowa, bo nie ma żyły i dwóch tętnic tylko tętnice i żyłę. Czyli jest dwunaczyniowa Z tego co zdążyłam się zorientować ma to wpływ na rozwój dziecka - mogą wystąpić wady serca, układów, narządów, hipotrofia itd staram się nie martwić bo dziecko może się również urodzić zdrowe ale to już losowe bardzo jest.@MB91 co lekarz mówił o tej tętnicy?
Zapytaj wprost lekarza, jakie to może przynieść skutki, nie szukaj informacji na własną rękę, bo często np. w Internecie można się naczytać bzdur i niepotrzebnie wystraszyć.Że jest nieprawidłowa, bo nie ma żyły i dwóch tętnic tylko tętnice i żyłę. Czyli jest dwunaczyniowa Z tego co zdążyłam się zorientować ma to wpływ na rozwój dziecka - mogą wystąpić wady serca, układów, narządów, hipotrofia itd staram się nie martwić bo dziecko może się również urodzić zdrowe ale to już losowe bardzo jest.
Wiem, to prawda. Ale jak spytałam lekarza wprost Tego który robił prenatalne to powiedział, że nie chce mnie straszyć i trzeba obserwować Zadzwoniłam więc do ginekologa, który mnie prowadził w ciąży z Zuzą i on właśnie mi powiedział, że są przy tym niekiedy problemy z sercem, narządami czy hipotrofia. Wizytę u prowadzącego mam 2 grudnia wiec mam nadzieje, że z nim rzeczowo pogadam. Dzisiaj mam wyniki krwi dostać wieczorem z Pappa więc mam nadzieje, że tam wyjdzie ok.Zapytaj wprost lekarza, jakie to może przynieść skutki, nie szukaj informacji na własną rękę, bo często np. w Internecie można się naczytać bzdur i niepotrzebnie wystraszyć.
Wiem, to prawda. Ale jak spytałam lekarza wprost Tego który robił prenatalne to powiedział, że nie chce mnie straszyć i trzeba obserwować [emoji2370] Zadzwoniłam więc do ginekologa, który mnie prowadził w ciąży z Zuzą i on właśnie mi powiedział, że są przy tym niekiedy problemy z sercem, narządami czy hipotrofia. [emoji57] Wizytę u prowadzącego mam 2 grudnia wiec mam nadzieje, że z nim rzeczowo pogadam. Dzisiaj mam wyniki krwi dostać wieczorem z Pappa więc mam nadzieje, że tam wyjdzie ok.