Jetkaa
Fanka BB :)
O zesz hehe mam cala ciaze na nie ochote:\ moze sie wybierzemy na zakupy mmmWczoraj w biedronce kupilam nie jakies olbrzymie,wrecz powiedzialabym ze male ale mega czerwone i slodkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O zesz hehe mam cala ciaze na nie ochote:\ moze sie wybierzemy na zakupy mmmWczoraj w biedronce kupilam nie jakies olbrzymie,wrecz powiedzialabym ze male ale mega czerwone i slodkie
Hehe masakra z tymi ludzmi.. A najgorsze sa mocherowe berety.. Przynajmnej jak mnie raz poprosily bez kolejki to dlaczego ja ide a one nie one sa starsze a ja mloda i moge postac.. Wrrr :\ a jutro niedziela handlowa? Czy nie?Tylko wez meza do pomocy bo kolejki do kasy beda dlugie wczoraj pani kasjerka chciala bym byla pierwsza przy nowo otwartej kasie ale prawie tlum z koszykami mnie rozjechal xD wiec poszlam do innej xD
Jestem czwarty dzień po terminie. Dziś mam ktg i zobaczymy co się wydarzy. U mnie skurcze się nie pokazywały niestety, może dziś.Ja już wracam że szpitala.zrobili tylko ktg i powiedzieli żeby w poniedzialek przyjść. Może wtedy mnie w końcu położa(
Na ktg podobno były 2 malutkie skurcze Ale w ogóle ich nie czułam.. Niestety.... będzie wywołanie,Ale mam nadzieję że jak najszybciej..
Pogoda śliczna też myślę o grillu, ale zobaczymy.. Na razie trzeba coś z piecem zrobić, mój chce jeszcze skosic podwórko A ja nie umiem rozpalić
Z drugiej strony leżeć w szpitalu w taka piękna pogode byłoby mega ciężko.
Miłego dnia !!!:
Witamy w klubie przeterminowanych [emoji14]Jestem czwarty dzień po terminie. Dziś mam ktg i zobaczymy co się wydarzy. U mnie skurcze się nie pokazywały niestety, może dziś.
Tak idziesz na oddział i robią ktgWitamy w klubie przeterminowanych [emoji14]
Chyba też powinnam wybrać się na ktg, ale nikt mi o tym nie mówił. To w szpitalu można zrobić tak?