reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dołączam do majowych mam. To już 3 ciąża, 2 poprzednie zakończyły się niepowodzeniem. Teraz od samego początku biorę acard + clexane, mam nadzieję, że będzie dobrze i razem z Wami dotrwam do tego maja:).

Dziewczyny a czy jecie sushi ?
Żałuję, ale nie. Boję się .
Na tym etapie podejrzewa ciążę blizniacza
Dobrze, że to nie krwiak, a jeśli okaże się, że to ciąża bliźniacza, to tylko trzeba podwójnie się cieszyć. [emoji4]

Jestem po wizycie. Wszystko w porządku. [emoji4] Serduszko [emoji173] biło, chociaż młodsze niż z terminu z ostatniej miesiączki, bo z USG wychodzi data na 7 maja. Bardzo się cieszę. Następna wizyta za dwa tygodnie. Już nie mogę się doczekać. [emoji4] [emoji4]

Żałuję, ale nie. Boję się .

Dobrze, że to nie krwiak, a jeśli okaże się, że to ciąża bliźniacza, to tylko trzeba podwójnie się cieszyć. [emoji4]

Jestem po wizycie. Wszystko w porządku. [emoji4] Serduszko [emoji173] biło, chociaż młodsze niż z terminu z ostatniej miesiączki, bo z USG wychodzi data na 7 maja. Bardzo się cieszę. Następna wizyta za dwa tygodnie. Już nie mogę się doczekać. [emoji4] [emoji4]

Super [emoji4] gratuluje. masz zdjęcia? Wkleisz w watku o usg

reklama
Do góry