reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

bee951b7e58336b0d655a348280dc767.jpg

Tak dziś bosko było. Ale zmęczona jestem strasznie. Calu dzień na powietrzu to trochę dużo jak po całej zimie w domu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej! Nie pisałam, bo w sumie nie miałam o czym. Nic się nie zmieniło, dalej jestem w szpitalu, każdy dzień jest taki sam, rytm dnia wyznaczają posiłki i ktg. Dopadło mnie jakieś zniechęcenie, każdy dzień jest taki sam, nic mi się nie chce i w ogóle... podczytuje was, ale jakoś nie mam weny na pisanie, w ogóle na nic nie mam weny.

Pyszczek zazdroszczę grilla w ogrodzie. Mam nadzieję, że wyrobimy się z budową i w przyszłym roku też tak będziemy siedzieć :). U nas dziś pięknie było. Nawdychalam się jodu na spacerku brzegiem morza, oby to spowodowało, że w końcu będę dobrze spała :)

Ja tez rodziłam bez znieczulenia po 3 próbach oksytocyny. Byłam prawie dwa tygodnie po terminie.

Pogoda dzisiaj rewelacja. Cały dzień na powietrzu spędziłam. Brakowało mi już takiego ciepełka :)

Ja jestem ciekawa, jak ja urodzę :D Chcialabym bez znieczulenia, ale czy dam radę.

Pogoda piękna dzisiaj, ale u mnie od jakiejś godziny niebo zachmurzone i wydaje mi się, że mżawka leci już z nieba.

Izunia, tych badań jest kilka, z tego co kaylla pisała. Na pewno: ASPAT i ALAT, Bilirubina . I każde badanie to pewnie osobny koszt. Przynajmniej u mnie w przychodni tak jest. ALAT 8 zł, ASPAT 8 zł, Bilirubina 8 zł. U mnie byś zapłaciła 24 zł. Twoje laboratorium nie ma cennika na www?
A przykładowo w szpitalu, gdzie zawsze robię badania każde jest po 5 zł. Czyli 15 za całość wychodzi.

A i chyba jeszcze kaylla pisała o fostofazie, ale nie wiem która. Bo u mnie w labo alkaliczna i zasadowa. Alkaliczna 5 zł też.

Hello,
Co za dzien :) szafe skladalismy do 00:30 ale i tak nie dalismy rady w calosci bo juz nas zmeczenie dopadlo takze od rana ciag dalszy :) dobrze ze tesc ze szwagrem wpadli to troche pomogli. Potem niespodziewana wizyta znajomych.. uwielbiam takie telefon na 10min przed przybyciem w gosci, wszedzie burdel kartony masakra.. godzina stracona potem obiad u rodzicow odwiedziny rodziny wreczenie zaproszen na slub.. i tu znow mam dylemat. Wiem ze kiedys ju o tym pisalysmy.. termin mam na 22maj slub 2lipiec i pytanie isc czy nie?

Izunia30 to zależy od labolatorium koszt badań i każde osobno.

Kaylla znam ten ból leżenia w szpitalu i tę monotonii. A szczególnie weekend są straszne. Ale lepsza taka monotonia niż miało by się coś dziać złego. Najgorzej ze spaniem na tych łóżkach. A jak współlokatorki?

Malutka466 jak urodzisz? No tak jak każda ;) ja nie myślę w ogóle o porodzie. Czy będzie ze znieczuleniem czy bez nastawiona jestem pozytywnie. Nie zastanawiam się nad tym jak będzie bolało i czy będą jakieś komplikacje bo nie ma co się niepotrzebnie stresować. Z takim samym podejściem rodziłam Kubę i w sumie lekko poszło.

Pyszczek aż pozazdrościłam.

My dzisiaj też dużo na dworze. Syn się wybiegał na placu zabaw. Spotkałam nawet koleżanki to było z kim pogadać :)

reklama
Ja placilam 33 zl za badania.

Po powrocie i polowie dnia na sloneczku oczy same mi sie zamykaja.

Kaylla znam ten ból w końcu przeleżałam 2 msc... i nawet atrakcji w pistaci ktg nie niałam wtedy... odliczałam każdg dzien i ciagle tylko szyfrokrzyżòwki nowe bo bawdt nie mogłam się na ksiazce skupić. U Ciebie już bliżej jak dalej, ja miałam wizje jeszcze 2,5 msc do konca ciazy ale na szczescie na razie dali mi spokoj..

Ostatnia edycja:
Do góry