reklama
Brownie1992
Moderator
Mi się najlepiej sprawdziły domowe laboratorium już dziś pisałyśmy o tymJeden cykl robiłam owulaki też te z rosska i bardzo ładnie mi wybarwiały jak widać na załączonym zdj. Ale faktycznie jak na codzienne sikanie to drogo wyszło No i tyle plastiku Polecacie jakieś paski tanie ?? Chce zacząć robić od nowego cyklu.
Horien z allegro są tanie, ale mocno średnie. Bolilol polecała jeszcze baby boom i dziewczyny tez z Amazona uzywaly easy@home.
nindziaa
Moderator
Tylko ze te z dl nie są chyba aż takie tanie? Z dychę za 5Mi się najlepiej sprawdziły domowe laboratorium już dziś pisałyśmy o tym
Horien z allegro są tanie, ale mocno średnie. Bolilol polecała jeszcze baby boom i dziewczyny tez z Amazona uzywaly easy@home.
Kotciara
Moderator
Dlatego właśnie je lubię, ale no $$$Jeden cykl robiłam owulaki też te z rosska i bardzo ładnie mi wybarwiały jak widać na załączonym zdj. Ale faktycznie jak na codzienne sikanie to drogo wyszło No i tyle plastiku Polecacie jakieś paski tanie ?? Chce zacząć robić od nowego cyklu.
Dziewczyny tu polecają owulaki z domowego laboratorium, ja jeszcze nie miałam okazji ich przetestować na pewno nie polecam owulaków z one step, zresztą testów ciążowych tej firmy tez nie polecam
Kotciara
Moderator
Niestety ale również słyszałam, że na tych testach z krwi często wychodzą fałszywe kreskiHej. Dzisiaj zrobilam jakies testy z krwi i wyszly dwie kreski. Ale zaraz zrobilam strumieniowy i nic nie wyszlo. Czytalam ze te testy z krwi sa lipne i czesto pokazuja falszywy pozytyw. @ powinnam miec za 4 dni.
P
patkaaaaa
Gość
Mi chyba najbardziej sprawdziły się domowe laboratorium na allegro 10 testów za 14 ziko a później te z rossmana facelle ale dokładnie te trochę droższe i więcej miejsca zajmująDlatego właśnie je lubię, ale no $$$
Dziewczyny tu polecają owulaki z domowego laboratorium, ja jeszcze nie miałam okazji ich przetestować na pewno nie polecam owulaków z one step, zresztą testów ciążowych tej firmy tez nie polecam
koko.sanka
Fanka BB :)
U nas na spokojnie dzisiaj, wstałam rano, umylam włosy, ogarnęłam facjatę, zjedliśmy jajecznicę i mojemu M coś chcica przyszła i wziął mnie w obroty teraz kawka, potem może jakiś spacer gdzieś blisko. Pogoda niezaciekawa, cały czas zachmurzone, szkoda się jakoś daleko wypuszczać od domu, bo nie wiadomo, kiedy może nas deszcz zaskoczyćCo tam dziewczęta dziś porabiacie?
My zjedliśmy śniadanie i jedziemy do teściów bo teść w szpitalu. I trochę tam posiedzi.
Brownie1992
Moderator
Na Allegro znalazłam chyba 7 sztuk po 12 PLNTylko ze te z dl nie są chyba aż takie tanie? Z dychę za 5
koko.sanka
Jak dobrze kojarzę robisz te z horiena z Allegro? Ja je miałam w styczniu, zostały mi na luty i nawet spoko się wybarwiały. Teraz też je mam, ale jak polecacie domowe laboratorium (może nie będzie następnego razu ), to następnym razem też może się w nie zaopatrzeMi w tym cyklu owulaki cały czas pokazywały poziom w okolicach 0.10 więc od kolejnego je pierdziele i wracam do domowego laboratorium bo mnie zezłościły
reklama
koko.sanka
Ja z amazona używałam easy home, ale ciążowe paskowe i też bardzo fajne (myślę, że można im ufać, bo mi dwóch kresek nie pokazały)Mi się najlepiej sprawdziły domowe laboratorium już dziś pisałyśmy o tym