Owulacja
Fanka BB :)
@997tenNumerToKlopoty a jak będziesz powtarzać wyniki to dupek przynajmniej nie wyjdzie w badaniu. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacjiPosłuchałabym się skoro masz niedomogę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@997tenNumerToKlopoty a jak będziesz powtarzać wyniki to dupek przynajmniej nie wyjdzie w badaniu. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacjiPosłuchałabym się skoro masz niedomogę.
przykro mi, że tak czujesz, że musisz to przeżywać. Jesteśmy w tym razem z Tobą. Nadzieja to nie jest coś, za co powinnyśmy być na siebie zle, albo czego powinnyśmy się wstydzić. Czasami to wszystko, co nam zostajeA pytam się o ten test, bo JA SOBIE TO NAPRAWDĘ ROBIĘ!
drugi dzień spóźnia mi się okres i do wczoraj zrobiłam w kolejnych dniach trzy testy ciążowe. Powiecie, że to niewiele spóźnienia, ale od trzech dni czuję skurcze macicy. Wcześniej czułam jajnik. Gdzie ja takich bóli naprawdę w trakcie okresu nie miewam. I mój okres jest mega regularny. Nawet po czyszczeniu macicy pojawił się równiutko 28 dni później. Dlatego naprawdę to sobie robię i dalej mam nadzieję na ciążę. Pomimo tylu negatywnych czułych testów, które przy wcześniejszej ciąży już dwa dni przed miesiączką pokazały mi dwie krechy.
I wiem, że beta by potwierdziła czy tam wykluczyła... ale mi chodzi właśnie o to, że my to sobie naprawdę robimy. Mamy nadzieję do samego końca. I do pierwszego dnia okresu żyjemy w stresie/napięciu/zawieszeniu. Naprawdę moja psychika jest zszargana. Wiedząc, że prawdopodobieństwo że testy nie wykryły ciąży jest praktycznie zerowe, szukam e necie przypadków kiedy tak rzeczywiście było.
Masakra. Naprawdę masakra. Gdzieś w głębi rozumu wiem, że los płata mi figle i okres w końcu przyjdzie, ale moje serducho nie daje za wygraną i na przekór afirmuje ciążę.
Już nawet dzisiaj wskoczyłam na trzon, żeby wywołać tę mendę ze swojej macicy. Ale czeka. Suka czeka.
Jednym słowem.
mam zryty beret.
Jak lekarz stwierdził ci niedomoge? Jednym badaniem? Czy 3 dni pod rząd w okolicy 6-9 dpo?Lekarka na teleporadzie mi powiedziała żebym brała dupka 2x1 i powtórzyła badanie w pon… co sądzicie ?
Ej konto mi usunęli xd właśnie założyłam na nowo okej wstrzymuje się z duphastonemJak lekarz stwierdził ci niedomoge? Jednym badaniem? Czy 3 dni pod rząd w okolicy 6-9 dpo?
Zdecydujesz sama, ale ja bym nie brała dupka bez wyraźnych wskazań albo plchociaz poprawnych przyrostach bety w piątek.
jak to usunęli? :OEj konto mi usunęli xd właśnie założyłam na nowo okej wstrzymuje się z duphastonem
Życzę Ci żeby jednak bylo dobrze!Ej konto mi usunęli xd właśnie założyłam na nowo okej wstrzymuje się z duphastonem
Dziękuję cieszę się, że się tutaj znalazłam. Że mogę pogadać i o głupotkach i rzeczach poważnych. Naprawdę podziwiam dziewczyny jaką stworzyłyście więź.przykro mi, że tak czujesz, że musisz to przeżywać. Jesteśmy w tym razem z Tobą. Nadzieja to nie jest coś, za co powinnyśmy być na siebie zle, albo czego powinnyśmy się wstydzić. Czasami to wszystko, co nam zostaje
po jednym wyniku lekarz nie może stwierdzić niedomogi. Niedomogę stwierdza się tak jak @AScarlett napisała i wtedy stosuje się dupka od owulacjiCzyli tu mamy wątpliwość czy na pewno ta niedomoga jest?
A jeśli jest? To są też inne postępowania w takiej sytuacji?
GratulujęZdałam!!!!!