reklama
kokardkaa
Fanka BB :)
Jup ja też nie nadążam zawsze coś mi ucieknie.
Ja mam niskie ciśnienie zawsze i w domu i u gin ok 110/70
A ja się wzięłam dziś za pierogi ruskie, właśnie się zajadam i jeszcze na jutro zostanie to obiad z głowy.
Ja mam niskie ciśnienie zawsze i w domu i u gin ok 110/70
A ja się wzięłam dziś za pierogi ruskie, właśnie się zajadam i jeszcze na jutro zostanie to obiad z głowy.
Kokardkaa raz w życiu robilam pierogi chyba z 2 lata temu i nigdy wiecej sie za to nie zabiorę ciasto mi nie wyszlo wszystko sie rozpadalo myślałam ze oszaleje a mialo byc tak milo i świątecznie zazdroszczę Ci normalnie ze umiesz je robić
kokardkaa
Aniaa dzięki, ale to naprawde żadna filizofia poza tym przy moim pierogolubnym dwulatku nie może być inaczej
Lisica swietnie że już masz sprawę załatwioną i juz nie będziesz się tym martwic.
Co do pierogów to robiłam jakieś2 tyg temu chyba z 500szt i powiedziałam że nastepne dopiero na święta i nigdy więcej w takiej ilości
Co do pierogów to robiłam jakieś2 tyg temu chyba z 500szt i powiedziałam że nastepne dopiero na święta i nigdy więcej w takiej ilości
Kokardkaa domyslam sie ze to pewnie skomplikowane nie jest ale ja raz sie zrazilam i nie moge sie przelamac moze w te swieta sprobuje ale wczesniej wezme od Ciebie przepis na ciasto jeśli to nie jest jakis tajmeniczy przepis rodzinny; D a moj 5 latek to niejadek na maxa pierogow by nie zjadł ;/
Majowk@ 500 szt niezły wyniki
Majowk@ 500 szt niezły wyniki
kokardkaa
Majowka z kluskami śląskimi mam tak samo, nie wiem co źle robie ??? No i 500szt podziwiam ja dziś zrobiłam ok 70 i mam dość
Aniaa jasne nie ma sprawy chociaż ja to tak na oko robię
Aniaa jasne nie ma sprawy chociaż ja to tak na oko robię
reklama
kropeczka24
Witam sie i ja Super ze tyle dobrych wiesci az miło sie czyta:-)
A mnie strasznie meczy dzis brzuszek pobolewa i robi sie twardy poczym znów mieki i tak na okragło mój R tak sie wystraszył ze az do pracy nie chciał isc bo chciał posiedziec ze mna mam nadzieje ze mi przejdzie i wogóle czuje sie dzisiaj taka jakas płaczliwa nigdy tak nie miałam :-(
A mnie strasznie meczy dzis brzuszek pobolewa i robi sie twardy poczym znów mieki i tak na okragło mój R tak sie wystraszył ze az do pracy nie chciał isc bo chciał posiedziec ze mna mam nadzieje ze mi przejdzie i wogóle czuje sie dzisiaj taka jakas płaczliwa nigdy tak nie miałam :-(