reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Pierogi ruskie robione ręcznie to jem tylko u mamy. Sama kupuję ;-) klusków śląskich nie robię, mimo że mieszkam na Sląsku :-D

czarnulka ja ostatnio miałam hemoglobinę 11,9, a na moim wydruku norma jest od 12 do 16 dla kobiet w ciąży, ale gin nie kazał mi jeszcze suplementować żelaza...

reklama
Czarnulka jak miałam hemoglobine 10 po tym peknieciu krwiaka to lekarz przepisał mi żelazo. Po 3 tyg wynik był już ok tj 11.7.niby norma jest 12 ale mi gin mówił ze to super wynik jak na ciążę .

Oj dziewczyny serca nie macie. Mój mąż robi pyszne ruskie on w każdy pierog wkłada całe serce.kazda falbanką jest piękna ale robi tak 40 szt w 3-4godz:( nerwów jest przy tym jak mu nie wyjdzie coś ze wole by ich nie robił za często ale mogłabym tonami jeść

Czarnulko pewnie poczeka na kolejne badanie i zobaczy czy to był tylko chwilowy spadek oby tak było bo branie żelaza w ciązy wcale nie jest takie fajne wiem coś o tym bo ja biorę od 1,5 roku i teraz od samego początku ciązy wcześniej brałamm ferumlek a w ciąży tardyferon fol i po żelazie można mieć zparcia i ja mam niestety jak nie byłam w ciązy to niebyło to takie uciązliwe ale teraz to jest masakra naprawde nie życze tego nikomu i oczywiście &&& żeby to było chwilowe u ciebie

Witam sie i ja Super ze tyle dobrych wiesci az miło sie czyta:-)
A mnie strasznie meczy dzis brzuszek pobolewa i robi sie twardy poczym znów mieki i tak na okragło mój R tak sie wystraszył ze az do pracy nie chciał isc bo chciał posiedziec ze mna mam nadzieje ze mi przejdzie i wogóle czuje sie dzisiaj taka jakas płaczliwa nigdy tak nie miałam :-(

Nie martw sie , połóż się i wypij coś ciepłego
Moze zmeczona jesteś
A no i magnez możesz sobie łyknąć :)

Mmmmmm pierogi :)
Niestety nie mam siły je robić :(

Ja juz po wizycie, usg jako takiego nie robil, tylko puścił serduszko. Wyniki ok, tylko cmv igg sredniowysokie, wiec kazał sie strzec malych dzieci chorujących, żeby czasem nie przylapac czegos, a juz bron Boże ich całować. A w Pt idziemy do sąsiadów, u których dzieciaki co chwile chorują.. Ale idziemy wieczorem, wiec bobasy będą spaly. Mam nadzieje.
Dzidol byl obrócony plecami, wiec nawet nie próbowałam pytać czy będzie widac płeć. Tuz przed wejściem kolega zadzwonił, ze oblał ustny, który ja mam za tydzień... Dobrze, ze położna wczesniej mi ciśnienie zmierzyła, bo mogłoby jej potem skali braknąć :szok:

Vivid- moja dzis obudzila sie z biegunka i temperatura jutro mam miec egzamin na prawko i dupa bo nie mam ja z kim zostawić. . Pozatym niestety nie da sie unikac wlasnych dzieci

reklama
Witam sie i ja Super ze tyle dobrych wiesci az miło sie czyta:-)
A mnie strasznie meczy dzis brzuszek pobolewa i robi sie twardy poczym znów mieki i tak na okragło mój R tak sie wystraszył ze az do pracy nie chciał isc bo chciał posiedziec ze mna mam nadzieje ze mi przejdzie i wogóle czuje sie dzisiaj taka jakas płaczliwa nigdy tak nie miałam :-(

To mi z opisu na takie typowe stawianiensie wyglada...

Do góry