reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Hej Mamusie :)

Ja dzisiaj po wizycie zaliczyłam pierwszą od chyba 3 tyg drzemkę w dzień. Chyba ciśnienie spada i od tego nasza forma też :/

Lekarka dzisiaj powtórzyła mi badanie prenatalne. Nic się nie zmieniło od badania w szpitalu jedynie wielkość maleństwa która wynosi już 8,18 cm :)

Dostałam nakaz zwiększenia wit D i tyle :)

Kolejna wizyta 26 listopada :)

Jup spokojnie, wyskoczy i Tobie brzuszek. Fajnie że maluszki rosną prawidłowo. Gdzie robiłaś prenatalne i test? Pewnie Rzeszów?

Mam nadzieję,że wyskoczy bo już w kompleksy wpadam patrząc na te śliczne brzuszki :-)
Ja wyglądam co najwyżej jakbym się bardzo najadła heh ;-)
Zgadza się - prenatalne i pappa w Pro Familii w Rzeszowie, wszystko na nfz i musiałam zrobić też pappa.

Ja mam duży brzuch. Sama mnie to bardzo dziwi. Zresztą wklejam fotę w odpowiednim wątku to możecie zobaczyć. Z Martynka taki miałam pod koniec ciąży.

Oj Boziu, ja dziś pochojrakowalam i teraz brzuch mnie pobolewa a jak wstałam z sofy to nie zdążyłam dojść do kuchni i zrobiło mi się ciemno przed oczami, miękko w kolanach i w przedpokoju zrobiłam pach...Całe szczęście w ramiona mojego S., bo akurat spojrzał na mnie z kuchni, zobaczył ze coś mi się dziwnego dzieje i skoczył do mnie....
I jak tu nie wpaść w depresję?? No jak??? Ciągle się coś dzieje :(

reklama
Jup ooo, w profamilii na NFZ? To super, wyniki testu na pewno będą dobre ;) ja czekam na usg 14.11.

Dziewczyny zrobiła mi się wokół pępka swędząca wysypka. Wygląda jak uczuleniowa :-/ nie wiem czym to mogę potraktować? Puder w płynie? Zawsze taka mi się robiła dzięki dżinsom, a raczej guzikom, ale teraz od jakiegoś czasu chodzę w jegginsach na gumce :-/

Do góry