reklama
hello,
Dziewczyny, macie jakiś sposób na bóle głowy?
Bo zaraz ją sobie odgryzę.. (jeśli zdołam).
Głowa mnie boli coraz częściej. W ostatnie 5 dni, praktycznie codziennie, na szczęście nie cały dzień.
W piątek bolała mnie naprawdę cały dzień. Nie pomagało leżenie w ciemnym pokoju, zimne okłady, masaż.
Oczywiście paracetamol (nawet więcej niż 1 tab.) też nie.
Byłam o krok od sięgnięcia choćby po excedrin. Powstrzymałam się, ale było ciężko.
Nie wiem, jak sobie radzić następnym razem. :-(
Dziewczyny, macie jakiś sposób na bóle głowy?
Bo zaraz ją sobie odgryzę.. (jeśli zdołam).
Głowa mnie boli coraz częściej. W ostatnie 5 dni, praktycznie codziennie, na szczęście nie cały dzień.
W piątek bolała mnie naprawdę cały dzień. Nie pomagało leżenie w ciemnym pokoju, zimne okłady, masaż.
Oczywiście paracetamol (nawet więcej niż 1 tab.) też nie.
Byłam o krok od sięgnięcia choćby po excedrin. Powstrzymałam się, ale było ciężko.
Nie wiem, jak sobie radzić następnym razem. :-(
Rukmini- musisz dac radę niestety nie znam sposobu..i wspolczuje
Dziewczyny trzymajcie za mnie dzisiaj &&&& USG mam jupiiii!
Mam nadzieje ze znow dostane filmik bo z filmu zrobie w domu więcej zdjec♡
Szkoda ze jeszcze mam czas na zobaczenie plci bo po ciuchu wam zazdroszczę
Dziewczyny trzymajcie za mnie dzisiaj &&&& USG mam jupiiii!
Mam nadzieje ze znow dostane filmik bo z filmu zrobie w domu więcej zdjec♡
Szkoda ze jeszcze mam czas na zobaczenie plci bo po ciuchu wam zazdroszczę
Rukmini mam to samo co Ty:/ Mi czasem pomaga apap extra (albo inny paracetamol+kofeina)... kofeina zwiększa działanie p/bólowe paracetamolu... ale ja mam niskie ciśnienie, nie wiem jak u Ciebie?
Czasem wystarczy, jak uda mi się zasnąć choć na chwilkę i jest mi trochę lepiej...
jestem na L4 i mogę sobie pozwolić codziennie na godzinny spacer z psem - to też łagodzi...
Czasem wystarczy, jak uda mi się zasnąć choć na chwilkę i jest mi trochę lepiej...
jestem na L4 i mogę sobie pozwolić codziennie na godzinny spacer z psem - to też łagodzi...
vivid
Fanka BB :)
Rukmini, ja wczoraj wzięłam jeden apap - nie pomógł, przed spaniem wzięłam drugi i usnęłam, ale chyba ze zmęczenia. Nie muszę mówić, że obudziłam się znowu z bólem głowy... Dawniej byłam migrenowcem, ale neurolożka mnie podleczyła divascanem i myślę, że o jakieś 80% rzadziej mnie bolała. Ale fakt, że jak już bolała, to 2 ibupromy pomagały, więc teraz "kuracja" apapami to abstrakcja
Poza tym wydaje mi się, że jedzenie też wywołuje te bóle. Wczoraj jadłam kukurydzę gotowaną i nie pierwszy raz po niej bolała mnie głowa, więc może jest jakiś związek.
Didi trzymamy kciuki
Poza tym wydaje mi się, że jedzenie też wywołuje te bóle. Wczoraj jadłam kukurydzę gotowaną i nie pierwszy raz po niej bolała mnie głowa, więc może jest jakiś związek.
Didi trzymamy kciuki
Hej Kobitki.
Wczoraj miałam badania prenatalne:-) wszystko w jak najlepszym porządku, dzidzia ma 6,2 cm. Byłam z mezem i córeczka więc i oni widzieli skaczące i machajace rączka maleństwo.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Co do zamkniętego wątku to też bym jeszcze poczekala, myślę że do Świąt to będzie dobry czas.
Nie wiem co dzis na obiad upichcic, juz mi się pomysły kończą odkąd siedzę w domu na L4.
Miłego dnia!:-)
Wczoraj miałam badania prenatalne:-) wszystko w jak najlepszym porządku, dzidzia ma 6,2 cm. Byłam z mezem i córeczka więc i oni widzieli skaczące i machajace rączka maleństwo.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Co do zamkniętego wątku to też bym jeszcze poczekala, myślę że do Świąt to będzie dobry czas.
Nie wiem co dzis na obiad upichcic, juz mi się pomysły kończą odkąd siedzę w domu na L4.
Miłego dnia!:-)
reklama
Witajcie dziewczynki pocieszę was i powiem że bole głowy mam od 10 tyg ciazy i to codziennie na poczatku nie dawałam rady a że nic wziąć nie mogę mysłałam że oszaleje czasami jak głowa mi potrafiła pękać 9 godzin bez skutku poprawy,ale ja wzięłam się na sposób znajdowałam sobie zajęcie jak tylko czułam że się zaczyna i zapominałam o tym do tej pory mi to pomaga albo już się poprostu przyzwyczaiłam do bólu co do bąbelków w brzuszku u mnie to juz raczej bąble bo dokładnie czuje obroty maleństwa choć zupełnie nieregularnie raz są raz nie ale na początku to standard i staram się nie martwić.W niedzielę kupiliśmy butelkę w promocji firmy mam antykolkowa i samosterylizująca cena stała 28-35zl 160ml a my trafiliśmy carrefour za 19 zł niestety jedna bo niebieska a zielonego koloru niecierpiea dużych niestety nie było ostatnio też koleżanka przywiozła mi 2 torby ciuszków po swoim 6 tyg synku poprostu cudeńka.
Teraz czekam do 17.10 na wizytę jak na zbawienie i już napewno będziemy wiedzieć czy nasz chłopczyk pozostał chłopcem a tak naprawde nieważne co in tak już maleństwo kocham nad życie miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt
Teraz czekam do 17.10 na wizytę jak na zbawienie i już napewno będziemy wiedzieć czy nasz chłopczyk pozostał chłopcem a tak naprawde nieważne co in tak już maleństwo kocham nad życie miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt