reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Wesołych Świąt!!!
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Jak tam po świętach Dziewczyny? U nas spokojnie, byliśmy sami, moi rodzice wczoraj przyjechali z prezentami, bo wcześniej byli chorzy. Tak wiec luzik, podobały mi sie te święta takie leniwe.
Kooska jak sie czujesz?
Szczęśliwego Nowego Roku )
Kooska jak sie czujesz?
Szczęśliwego Nowego Roku )
Filipiamama
U nas święta w rozjazdach. Wigilia u babci, pierwszy dzień świąt u mojego taty, drugi u teściów. Nie znaczy to, że się nie orobiłam... co wieczór wracaliśmy do domu i trzeba było coś jeść na kolacje i śniadania. A wczoraj nasza Zosia skończyła roczek więc nadal jesteśmy w imprezowym nastroju. Wczoraj stado gości, dziś niedobitki, którzy nie nie mogli wczoraj. Powiem Wam, że nie mogę uwierzyć, że to już rok... A za chwilę nasze dzieciaki będą kończyć trzy latka... Leci ten czas jak szalony.
camel
Hej laseczki..u mnie swieta expresowo przelecialy....nowy rok spokojniej....bylismy u znajomych osiedlowych..tzn. 4 pary z dzieciakami w tym 3 majowe w wieku mlodego a jedno 1,3 roku. Nawet fajnie bylo. Dzieci dotrwaly do polnocy i nie mialy zamiaru spac....
Poza tym po staremu....
A tak w ogole Szczesliwego Nowego Roku....
Filipia...sto lat dla damy....niech zdrowo rosnie...
Poza tym po staremu....
A tak w ogole Szczesliwego Nowego Roku....
Filipia...sto lat dla damy....niech zdrowo rosnie...
Hej kobiety. Miałam wykrzaczone forum bo zapomniałam hasła i nie szło zresetować ale Camel mi pomogła i jestem. Serdeczne dzięki Camel.
Najlepszego na Nowy Rok!!
Kooska zaskakujące wieści. Ale jak przyjemnie zaskakujące. Gratulacje i rosnij okraglutka
Rodzeństwo dobra rzecz. Widzę jak Leon się bawił z innymi dziećmi przez święta i sylwestra. No dziecka nie ma. Tylko trzeba pilnować żeby domu nie rozniesli
Aniazetka jak tylko odpuszcza mrozy
Najlepszego na Nowy Rok!!
Kooska zaskakujące wieści. Ale jak przyjemnie zaskakujące. Gratulacje i rosnij okraglutka
Rodzeństwo dobra rzecz. Widzę jak Leon się bawił z innymi dziećmi przez święta i sylwestra. No dziecka nie ma. Tylko trzeba pilnować żeby domu nie rozniesli
Aniazetka jak tylko odpuszcza mrozy
camel
Super Ewcia ze juz masz lacznosc...
Teraz chociaz bede ja pamietac na jakiego maila bedzie przychodzilo powiadomienie....
Teraz chociaz bede ja pamietac na jakiego maila bedzie przychodzilo powiadomienie....
wiolonczela42
Czesc dziewczynki. No Kooska takich wiadomości to sie nie spodziewałyśmy, życzę szczęścia i miłości prawdziwej, wiecznej i co tam tylko jeszcze Ci trzeba. Kochane wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku dla Was, by się układało po Waszej myśli. U nas też wolny czas mija ekspresowo wprawdzie wolne do 7, ale jutro mam hospitacje i jadę na lekcje pokazowe, także wolnego jakby nie było, ale nic to miesiąc pracy i ferie, tylko jak tu sie wyrobic z materiałem i to jeszcze tak, by dzieci go przyswoiły. U nas mrozu okropne, ale śniegu niet
camel
U nas tez brak sniegu.....Jaskowe sanki juz 3 sezon czekaja niemal nietkniete...
Jutro do pracy...a tak bardzo mi sie nie chce... Na szczescie sroda wolna
Jutro do pracy...a tak bardzo mi sie nie chce... Na szczescie sroda wolna
reklama
Witam i ja w Nowym Roku! Spełnienia marzeń Wam życzę!
Za to nam się kończy stary, a zaczyna nowy z nowymi wyzwaniami. U młodego mam stwierdzony autyzm dziecięcy - zaświadczenie lekarskie od psychiatry. Mam jeszcze orzeczenie o potrzebie wczesnego wspomagania rozwoju (miałam je zrobione jak M miał ok 1,5roku). Teraz jesteśmy w trakcie uzyskiwania orzeczenia o potrzebie kształcenia specjalnego. Jestem już po wizycie psychologicznej. Czeka mnie jeszcze jedna razem z młodym i wizyta u neurologopedy. I będziemy ćwiczyć - na szczęście sporą część zajęć młody będzie miał w trakcie zajęć przedszkolnych, więc odpada nam dowożenie. Na ten moment szukam, szperam i sprawdzam co z tym dalej robić (chociaż mam nadzieję, że to terapeuci mi powiedzą).
Za to nam się kończy stary, a zaczyna nowy z nowymi wyzwaniami. U młodego mam stwierdzony autyzm dziecięcy - zaświadczenie lekarskie od psychiatry. Mam jeszcze orzeczenie o potrzebie wczesnego wspomagania rozwoju (miałam je zrobione jak M miał ok 1,5roku). Teraz jesteśmy w trakcie uzyskiwania orzeczenia o potrzebie kształcenia specjalnego. Jestem już po wizycie psychologicznej. Czeka mnie jeszcze jedna razem z młodym i wizyta u neurologopedy. I będziemy ćwiczyć - na szczęście sporą część zajęć młody będzie miał w trakcie zajęć przedszkolnych, więc odpada nam dowożenie. Na ten moment szukam, szperam i sprawdzam co z tym dalej robić (chociaż mam nadzieję, że to terapeuci mi powiedzą).
Podziel się: