reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

My tez wrocilismy z zakupow...hej..farmaceutki czym rozrzedzic katar u mlodego bo jest tak gety ze buedny sie dusi szczegolnie jak je...tylko cos bez recepty bo chcialam mucofluid ale oon raczej R

reklama
Czesc kobitki. Wiecie co...wymiekam :( jestem tak zmeczona, ze ryczec mi sie chce... moje dziecko budzi sie od tygodnia 5 razy w nocy i wstaje o 5.30 lub 6. Jestem w tak kiepskiej formie, ze z checia bym ja komus oddala, zeby w koncu sie wyspac.
Moja przyjaciolka bierze w pazdzierniku slub i dzisiaj organizujemy jej panienskie. Zalatwilam opiekunke do O., ale nie wiem jak ja przezyje... przeciez ja ledwo funkcjonuje...

Camel bez Rp dla dziecka bedzie trudno. Kazdy Ci powie sol morska i nara :/ my jeszcze mielismy mucosolvan do inhalachji ale tez bez Rp moze byc trudno. No nie wiem co Ci poradzić. A nie kaszle Jachu?
Kooska a co O. taka wrażliwa?

Wreszcie spimy..jachu po drzemce tak dawal w kosc zeciesze sie ze juz spi...mleko pil na 10 razy bo oddychac nie moze....jak zyc pytam...
Ja miedzy czaie zrobilam placki ziemniaczane, obiad na jutro malzowi do pracy + walowke na caly dzien, przy okazji susze sliwki dla mlodego w razie zaparc...
W srode jade do gina...ciekawam czy skieruje mnie na zabieg...jak sobie pomysle ze po raz kolejny mam przechodzic przez ten bol i te wymioty po narkozie to mi sie wszystkiego odechciewa....
Kooska udanego panienskiego....dasz rade...

Brawo kooska. Daj znać jak było jak się odrodzisz :)

Zapuscilam wczoraj Młodemu te krople robione. Teraz mu odciagam takie żółto zielone gęste fluki ze zygac sie chce ...blee

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry