reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no właśnie każda pisze o łóżeczku a co z wózkami jakie najlepsze może polecicie jakieś firmy ja myślałam o takim wielofunkcyjnym no i oczywiście czerwony :) :-)

A wracając do łóżek to, to które pokazała Zapominajka bardzo mi się podoba

Dziewczyny naszło mnie taki pytanie?? co sądzicie o elektronicznych nianiach?? bo maleństwo będzie spało w pokoju obok .

Citrus sto lat i dużo radości zwłaszcza z dziecka ;) :-):-):-)

reklama
witajcie:)

citrusku sto lat dużo zdrowia :-)
zapominajaka świetne łóżeczko
u nas przy Frani sprawdziło się łóżeczko turystyczne (miałyśmy wszystkie). i tym razem już takie wybieram.
jestem przekonana ,że będzie u nas chłopiec a tamto łóżeczko jest o księżniczce i jest różowa.

a wózek to kupuje tylko głęboki ,a później osobno spacerówkę.

no właśnie każda pisze o łóżeczku a co z wózkami jakie najlepsze może polecicie jakieś firmy ja myślałam o takim wielofunkcyjnym no i oczywiście czerwony :) :-)

A wracając do łóżek to, to które pokazała Zapominajka bardzo mi się podoba

Dziewczyny naszło mnie taki pytanie?? co sądzicie o elektronicznych nianiach?? bo maleństwo będzie spało w pokoju obok .

Citrus sto lat i dużo radości zwłaszcza z dziecka ;) :-):-):-)

Kochane baby, proponuję o tych zakupach na zakupowym pisać.
i tam też na te pytania odpowiem :-D

Kijaneczka, też mam 24, właśnie od dziś :))))

DZIĘKI dziewczyny!!

To mój tort, który ma pięć tryliardów kalorii :-D Tort jest czekoladowy, przełożony konfiturą wiśniową i gęstym kremem czekoladowym, polany czekoladą i obłożony bitą śmietaną plus ciasteczkami w czekoladzie. Nie umiem dekorować tortów, nie mam szprycy, stąd jego wygląd jest mocno dyskusyjny :-D

Zobacz załącznik 509373 Aaaaa... no i oczywiście na dodatek zdjęcie zrobiłam telefonem komórkowym, więc tort wygląda na KRZYWY...

ja skończyłam 24 w Sierpniu :) ale pracowałam cały dzień więc tort-niespodziankę upiekł mi mąż :)
314468_4506234013898_370261793_n.jpg

i nawet świeczki dobre kupił :))))

Hahahahhahahahhhahahahahahahahhhaa Sembo, tort IDEALNY, proponuję umieszczać osiemnastkę CO ROKU :-D

PS. K**wa, właśnie się obudziłam, a zaraz "goście ido" :szok:

Citrus i ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnej i pięknej ciąży!

Co do łóżeczek, znajma, której pokazywałam jakie wstawiacie na forum piękne zdjęcia zwróciła mi uwagę, że one są dużo krótsze od standardowych, chodzi o miejsce do spania, więc są na krótszy etap życia dla dzieciaczka.

Dziś miałam mniejsze mdłości, a rano byłam na badaniach i pierwszy posiłek zjadłam o 12, więc spodziewałam się tragedii. Jedynie koło 14 złapała mnie niesamowita śpiączka, ale kawa uratowała mi życie. W piątek wizyta, coraz bliżej.

Trzymam kciuki za jutrszejsze wizyty!!

Aniaczek coś ty. Po wymiarach sprawdzałam i większość miała standardowy. Na materacyk 120x60 :szok:
Ja już chyba przestałam czytać ze zrozumieniem te cyferki. Muszę raz jeszcze poszperać.

reklama
No ja się nie wczytywałam w cyferki niestety, więc może masz rację, ona widziała na miejscu w moim mieście w sklepach i te które widziała były krótsze. Ja dopiero po genetycznym i jak się dowiemy jaka płeć zacznę się tymi sprawami interesować:)

Do góry