reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kijaneczka, też mam 24, właśnie od dziś :))))

DZIĘKI dziewczyny!!

To mój tort, który ma pięć tryliardów kalorii :-D Tort jest czekoladowy, przełożony konfiturą wiśniową i gęstym kremem czekoladowym, polany czekoladą i obłożony bitą śmietaną plus ciasteczkami w czekoladzie. Nie umiem dekorować tortów, nie mam szprycy, stąd jego wygląd jest mocno dyskusyjny :-D

Zdjęcie3263.jpg Aaaaa... no i oczywiście na dodatek zdjęcie zrobiłam telefonem komórkowym, więc tort wygląda na KRZYWY...

Ostatnia edycja:
citrus- pysznie wyglada :)

dziewczyny ze starszymi pociechami-biedroneczka juz wyzej poruszyla ten temat-
jakie lozeczko sprawiacie starszym pociechom? moj syn chce pietrowe ze zjezdzalnia :), ale troche sie boje, wiecie moze od jakiego wieku mozna takie lozeczko dac dziecku? oczywiscie nie te pietrowe pod sam sufit tylko te metrowe

AGARA! Moja też, o 7 rano, więc będę chyba najwcześniej z Was :)

Wszystko ciekawe to co piszecie a jak wspomniałaś George co kraj to obyczaj różni ludzie obyczaje i coś co dla nas dziwne dla nich naturalne , różna nas religie i tradycje sposób bycia i życia również ;) Chociaż mój mąż jest wyznawcą innej religii nie mamy w domu z tym jakiegoś większego problemu chociaż tak jak mówiłam wydaje mi się że zgrzyty nadejdą kiedy pojawi się dziecko :) ale nie ma co zakładać z góry :)

A jesli chodzi o wizyty to moja jest jutro :) :tak:

Oczywiście będę trzymała kciuki!!!Za Cytrynke też :tak:

Torcik wygląda pyyysznie i bardzo bym chętnie zagłębiła w niego swoje ząbki:-D

Co do łóżeczek, to Igusiowi na razie nie będziemy zmieniać. Śpi już w takim starszym i musi mu jeszcze na jakiś czas wystarczyć.
Dla maluszka chcemy kupić takie właśnie z komodą
bardzo mi się to podoba:

1000x901c_lozeczko-z-komoda-pa-587185.jpg
NO ale cenę też ma ekhm
Na początku i tak będzie stało w naszej sypialni.

A potem jak maluszek podrośnie to pewnie pokombinujemy z piętrowym. Ale to jeszcze czas.

ja wlasnie chcialam Nielsowi lozeczko zwedzic dla dzidzi, gdyz ma jeszcze to 70x140 a jemu cos nowego:) na szczescie mam jeszcze troche czasu by to przemyslec

ja planuje młodszego dac do łóżeczka ze szczebelkami a tego starszego na kanapę już ;p
tylko nie wiem jak mi się plan uda bo starszy nie zaśnie jak nie ma szczebelek bo wyłazi ciągle ;/

reklama
Do góry