reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzien dobry dziewczyny! Ja juz w drodze do pracy,koniec laby...

Agara - plec to chyba ok 20tc,no chyba ze sie ma farta to moze wczesniej...

Mnie potwornie ciezko sie dzis wstawalo,ciemno,mgly,brr......

Juz ciut lepjiej,dobudzam sie... milego dnia i kciuki za wizyty!

reklama
dziewczyny krwawiła któraś z was po stosunku? Mi się właśnie dziś zdarzyło i jakoś się tak bardzo nieswojo z tym czuję ...

Mi się to wczoraj przydarzyło, normalnie się poryczałam, ale ta krew była taka jasna, więc z tego co czytam to pewnie było obtarcie.

Citrus stoooooooooooooooo lat :)
images

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim!
Citrus najlepsze życzenia!:-)
Agara, chłopaków ponoć łatwiej można dojrzeć. Mojego syneczka dzwoneczek był już widoczny w 16 tygodniu, a po miesiacu dostałam fotkę nie pozostawiajaca wątpliwości.
Zapominajka, z ta odwaga to w sumie taki troche zbieg okoliczności:skończyłam studia, troche popracowalam w zawodzie i doszłam do wniosku,ze moje życie w Polsce troche ograniczone jest. Pracowałam w międzynarodowej firmie i tak naprawdę rozmowy z ekspatami zainspirowały mnie. A ze nie miałam wówczas większych zobowiązań, ruszylam przed siebie. Pytałam o Twoja koleżankę, bo bycie niezależnym pozwala na faktyczne skupienie sie na poznawaniu, uczeniu sie kultur, języków.Kiedy masz dzieci, a przez 6 miesięcy w roku temperatury przekraczają 35 stopni w cieniu (którego dużo nie ma:-), to żal,ze zamiast w parku, na rowerze czy na placu zabaw dzieci przesiadują w klimatyzowanych pomieszczeniach.Dlatego najczęściej całe wakacje spędzamy w Pl. Dobrze,ze chociaż mamy taka możliwość:-) Wtedy dużo spacerujemy i siedzimy na świeżym powietrzu. Ale przyznaje, życie w odmiennej kulturze ogromnie poszerza horyzonty.
Citrus, okolice, które wymieniasz to nasi 'sasiedzi', bardzo blisko, ale na forum wolałabym nie doprecyzowywac. Mam nadzieje,ze zrozumiesz:-)
Tymi lekkimi krwawieniami naprawdę nie ma co sie przejmować, to normalne.Trzymam kciuki,zeby szybko przeszło!

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie wszystkie MAJÓWECZKI:) jestem obecnie w początku 12 tygodnia ciąży, termin mam na około 10 maj 2013,
mam 24 lat, nasze maleństwo jest owocem udanej podróży poślubnej w górach:) i zarazem przemiłą niespodzianką dla wszystkich :) obecnie jestem na zwolnieniu 2 tyg, gdyż w 10 tyg miałam małe krwawienie i byłam w szpitalu na obserwacji, z dzidzią wszystko jest dobrze":) biorę luteinę i mam odpoczywać, jestem dobrej myśli , że z maleństwem będzie wszystko dobrze, na wizytę wybieram się po 1 listopada.

Dziękuję, dziewczyny! Uwielbiam mieć urodziny, naprawdę. Są ludzie, którzy niespecjalnie przykładają do nich wagę, ale ja lubię raz w roku czuć się wyjątkowo, trza korzystać w końcu :-)

George, rozumiem :) Mapę mam, jak to mówią, "obcykaną", więc w okolicach się dobrze orientuję. Wybacz jednocześnie moją dociekliwość, zapytałam, bo jestem mocno zainteresowana bliskowschodnią polityką, więc aż mi się gęba uśmiechnęła, gdy napisałaś, że jesteś z tamtych okolic :-p

Citrus, spoko, nie ma w tym przesadnej dociekliwosci, tylko z pewnych powodów ja sie nie ujawniam ;-) A jak masz ochotę podyskutowac, możemy na priva:-)

A póki co enjoy your special day!

reklama
Do góry