reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

byłam teraz w łazience, troszeczke krwi ale sprawdzałam papierem i nic już więc pewnie mnie gdzieś mąż dziabnął. Nic mnie w brzuszku nie boli ani nic...

reklama
Jestem tu prawie 6 lat, nie jest super, ale moze to zależy od nastawienia, kraju, bo ja wiem...Czy Twoja kumpela nie jest przypadkiem singielka?:-)
Mam super rodzine, to mnie tu trzyma, ale gdybym mogła, wybralabym inne miejsce (zwłaszcza jesli chodzi o klimat i krajobraz). Wyjechalam,zeby podróżować, zobaczyć świat i w dużej mierze sie to udało, ale poznalam męża i utknelam:-)

Cześć dziewczyny. Długo mnie nie było ale chciałam dać znać że żyję ;) Nie dam rady wszystkich postów przeczytać ;)

Kaja - gratuluję bliźniaków! Ja marzyłam o bliźniakach i na ostatnim USG kazałam lekarzowi dobrze szukać 2 zarodków bo sama jestem z bliźniaków ;) Z opowieści rodziców, rodziny i znajomych rodziców wiem, że niezłe jaja były z nami. Np. wymyślałayśmy własne słowa, które tylko my rozumiałyśmy a rodzice jak się domyślali to zapisywali - przykład: "siasiutki" to były butki :) Mama urodziła nas, gdy razem z tatą byli na 3 roku studiów (ekonomia dziennie) - udało im się obronić mgr :) Także głowa do góry!

dziewczyny czy wiecie gdzie można dostać takie cudo?? O____O

out.php

Dziewczyny, poddaje się :) choćbym bardzo chciała więcej tu zaglądać, to macie takie tempo pisania, że jak bywam tylko raz w tygodniu to musiałabym 100 stron poczytać, żeby wszystko uzupełnić :)
na moim forum mam lutowych, to wchodze raz na miesiąc i bez trudu nadrabiam...

Widzę, że będziemy mieć bliźniaki forumowe? super! gratulacje!

agacia84 - ból brzucha to zazwyczaj normalna sprawa.. ale jakby bardzo bolało, zbyt długo, i ewentualnie krwawienie - to trzeba iść na konsultacje.
Ja np. mam tyłozgięcie macicy, dzieć mi rośnie w strone kręgosłupa a nie w stronę pępka :) do 15 tygodnia musi mi się wszystko odwrócić więc mnie może boleć bardziej niż to zwykle bywa w normalnej ciąży... może i ty masz tą przypadłość? bo ona dość często występuje....

Jestem tu prawie 6 lat, nie jest super, ale moze to zależy od nastawienia, kraju, bo ja wiem...Czy Twoja kumpela nie jest przypadkiem singielka?:-)
Mam super rodzine, to mnie tu trzyma, ale gdybym mogła, wybralabym inne miejsce (zwłaszcza jesli chodzi o klimat i krajobraz). Wyjechalam,zeby podróżować, zobaczyć świat i w dużej mierze sie to udało, ale poznalam męża i utknelam:-)

Tak singielka. Pojechała na wymianę (studiuje etnolingwistykę i się perskiego uczy).
Zazdroszczę odwagi i zwiedzenia kawałka świata. Mnie się udaje tylko niedaleko jeździć:zawstydzona/y:

Nanu masz jeszcze jakieś fajne łóżeczka z komodami w jednym?

reklama
Ja też mam czasem dni że boli mnie brzuch ale to takie skurcze jakieś i rzadko

Dziewczyny w którym tyg poznałyście płeć dziecka dokładnie ??

Do góry