reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

hej dziewczynki!!! ja wczoraj mialam male przyjecie urodzinowe (co prawda pare dni za wczesnie) i mielismy okazje powiadomic najblizszych znajomych o naszej nowinie:)) i wszyscy bardzo sie cieszyli i gratulowali.bylo super. teraz czekamy tylko na wizyte u lekarza zeby potwirdzic czy jest wszystko ok.

reklama
ja zaraz bede w 10 tygodniu i nic mi nie widać nic hmmmm czy ja jestem jakaś dziwna ???:szok:a wy mówicie że już coś ukrywacie a ja nie mam nawet co :)

citrus właśnie chyba nie powinnam panikować bo to jest ewidentnie krew jasna, nic podobnego do okresu itp ale jakoś nie widziałam krwi na bieliźnie od 3 miesięcy i jakoś mnie to wystraszyło... Wszystko oka z Tobą? Szybko przeszło?

Ja tam bym pochodziła jeszcze w starych ciuchach, bo jakoś ciazowych rybaczek nigdzie nie mogę dostać a w długich porach to gorąco...Kupiłam sobie dość fajna spódnice olowkowa,b elastyczna, ale przy niej musi być luźny top. Jak macie jakieś rady pt jakimi strojami najdłużej maskowac brzuch ciazowy, to chętnie poczytam:-)
A naleśniki z jabkami: mniam. Nie mam przetworów, ale moze choć kupię sobie sloiczek Hippa z tartymi jablkami na pociechę...

George a skąd jesteś, że ci tak gorąco? Bo u mnie zimnica już :-D
No najłatwiej chyba ukryć pod tuniką, luźną koszulką, su:-Dkienką

Sembonzakura jeśli jest jasna, to pewnie obtarcie.

hej przez to ,że macie troszkę wieksze doświadczenie w ciązy o te parę tyg. to chciałąbym was zapytać o jedną rzecz. Czy was może też tak na dole w podbrzuszu pobolewa? takie skurcze lekkie ale lekko bolesne? czy to powiekszające sie macica?? co o tym sądzicie?

Mieszkam na Bliskim Wschodzie, tu już o 7 rano 32 C, a w ciąży jeszcze gorecej mi jest. Koszule mi sie właśnie opinaja na brzuchu, bo raczej dopasowane nosilam...Zalozylam sukienkę raz z podniesionym stanem ( wcale nie wyglada na ciazowa), to od razu jedna babka z pracy cap mnie za brzuch i czy ja sie spodziewam. Wiec ja gram głupka i obracam kota ogonem,ze niby przejetam,ze co,ze tak grubo wyglądam? i mina smutna. A tej koleżance sie głupio zrobiło, ze taka 'gafe- niegafe' strzeliła.Ale nie chce jeszcze mówić i już. A swoją droga macania po brzuchu bez pytania nie lubię...;-)

reklama
hej przez to ,że macie troszkę wieksze doświadczenie w ciązy o te parę tyg. to chciałąbym was zapytać o jedną rzecz. Czy was może też tak na dole w podbrzuszu pobolewa? takie skurcze lekkie ale lekko bolesne? czy to powiekszające sie macica?? co o tym sądzicie?

To normalne jest. Macica się przygotowuje do bycia dużo większą :tak:

George ale super!!! A czym się tam zajmujesz? Długo już tam jesteś? Jak się mieszka. Ja zawsze chciałam pojachać. Moja kumpela była teraz przez 3 miesiące i mówiła, że niesamowicie jej było i wracać nie chciała.

Do góry