reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Cześć dziewczyny!
Noelle, samych radości i jak najprzyjemniejszej ciąży:-)
Mnie chorobsko dopada, gardło wysiada i głowa pęka.Idę jutro na zwolnienie, nie ma co!
Dziś w pracy zrobiłam sobie ciepłej herbaty na to gardło i tak mnie zmulilo,ze ledwo do łazienki dobieglam. Dobrze,ze niedługo 10 dni świątecznych mamy, to troche odsapne i z dziećmi wiecej czasu spedze.
Mi tez powoli brzuch wywala, noszę już ciazowe portki i staram sie kamuflowac góra luzna.Czy jest ktoś jeszcze kto ukrywa jak ja swój stan?

Nie wiem sama, czy Wam zazdrościć, czy nie :)
Z jednej strony dobrze, że cały czas jestem prawie bez brzuszka, bo mogę sobie spać na plecach nadal i nie muszę na gwałt uzupełniać szafy, ale z drugiej strony gdybym miała brzuszek, w końcu wiedziałabym, że moja ciąża jest naprawdę realna, bo póki co wciąż jakoś trudno mi uwierzyć, że w moim brzuchu mieszka sobie mały Pierwiosnek...

Upiekłam czekoladowy tort i ciasto drożdżowe. Rzygam tęczą :D

Ej, od rana dokucza mi podbrzusze. Tak bardzo nisko, tuż nad spojeniem łonowym mnie pobolewa zupełnie tak, jakbym zrobiła siusiu po bardzo napełnionym pęcherzu. Gdy się śmieję, to kłuje :dry:

Ostatnia edycja:
Citus u mnie tez narazie brzucha brak, waga ani drgnie, a nawet schudlam o 1 kg, ciuchy nosze narazie te same, i ostatnio zaczelam spac na brzuchu:szok: zobaczymy jak dlugo

Objadlam sie dzis nalesnikami z domowym musem jablkowym, mniam:laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny!
Noelle, samych radości i jak najprzyjemniejszej ciąży:-)
Mnie chorobsko dopada, gardło wysiada i głowa pęka.Idę jutro na zwolnienie, nie ma co!
Dziś w pracy zrobiłam sobie ciepłej herbaty na to gardło i tak mnie zmulilo,ze ledwo do łazienki dobieglam. Dobrze,ze niedługo 10 dni świątecznych mamy, to troche odsapne i z dziećmi wiecej czasu spedze.
Mi tez powoli brzuch wywala, noszę już ciazowe portki i staram sie kamuflowac góra luzna.Czy jest ktoś jeszcze kto ukrywa jak ja swój stan?

No niestety ja tez ukrywam - w pracy chce tak wytrwac jeszcze przez listopad - jesli bedzie jak w pierwszej ciazy to po mnie bylo cos widac w ok 18 tygodniu.

Do góry