reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Feelis, nie, nie, bynajmniej! Napisałam, że kombinujesz jak koń pod górę, bo masz tyle pomysłów z tym powiadomieniem mamy przy kolacji, że to aż urocze :-p

NOELLE!!!!!!!!!!!!!!

Birthday-Cake-Balloons.jpg Stooooooooooo lat, stoooooooo lat, nieeeech żyyyyje żyyyje naaaaaaaaaam, stooooooooo lat, stoooooooooo lat, nieeeeeech żyyyyje żyyyyje naaaaaaam! Jeszcze raz, jeszcze raz, nieech żyyyyyyyyyyje żyyyyyyyyyje naaaaaaaaaaaaaaam, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech żyyyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaam!

Masz jakieś ciacho? :D

Ostatnia edycja:
citrus dziękuje!!!!!mam :D Wpadajcie dziewczyny na sernik i jabłecznik:D

nanulika wieczorem po imprezce wrzuce focie brzusia. Oczywiscie mąz nic nie widzi,czym mi sie juz naraził;D ja nie dosc ze widze,to czuje a w spodniach od wczoraj ubyło jakies 3 cm:/ Coz tu teraz na dup....wcisnac??:/

Spokojnie :-D

Noelle gratuluję brzuszka i życzę ci samych szczęśliwości!!!!!!!!!!!

Feelis kolacja super pomysł. Tylko ten toast za zdrowie. Kurcze wiem o co ci chodzi i pomysł fajny. Tyle, że jakoś tak mi nie pasue przy toaście za zdrowie. Po prostu :-D
Ale nic się nie martw.
My jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. I jakoś nie umiem się przełamać. No psychiczna jestem :baffled:

A ruchy...
od początku tego tyg. rz na jakiś czas takie delikatne jakby puknięcie od środka. Jakby żuczek rozkładał skrzydło i chował. Myślałam, że to może jelita albo coś. Bo strasznie szybko.
pt lekarz mi powiedział, że kosmówkę mam całą na tylnej ścianie i szybko będą ruchy, bo jest cieniutka granica.
No i kurcze faktycznie. Fajne uczucie, takie delikatne na razie :tak:

kurcze....nie wiem czy ja bede w stanie wyczuc takie subtelne ruchy. :/ Znajac zycie pomyle je z ruchami jelit;D no i podobno w pierwszej ciazy te ruchy sie wyczuwa pozniej, wiec daje sobie jeszcze czasu troche zanim zaczne panikowac;D

To ja juz sama nie wiem... może zamiast kolacji, kupię jej super torta i szampana i przyjdę do niej?
Jakoś nie widze tego żeby dać jej buciki :sorry2: o ile fajnie dać je np. z pozytywnym testem przyszłemu tatusiowi to nie wiem po co dawać je przyszłej babci... żeby miała je przez kilka miesięcy a potem mi oddała :-D no bo co innego z nimi zrobi. Myślę bardziej żeby kupic ramkę do zdjecia i dac jej razem z usg.

My zawsze dziadkom dawaliśmy buciki. One do nas nie wracały. Są jako symbol i ozdobnik :-D
Nie wiem jak mam rodzince teraz powiedzieć. Cały czas jest coś. Teraz mieliśmy jechać z nowiną, ale Iggy się rozchorował ni i klapa.
Teściowie myślą, że jestem na nich obrażona i dlatego nie przyjeżdżam. A ja mam brzuch już, no i jak mnie bez fajki zobaczą, to będą wiedzieli :zawstydzona/y:

A w pierwszej ciąży ok 16-17 tygodnia czułam ruchy. I pewnie poczułabym wcześniej gdybym wiedziała, że to to ;-)
A uczucie jest rewelacyjne, jakby się ktoś kokosił w brzuchu :tak:

reklama
Witam sie w sloneczna niedziele :).Agata gdzie mieszkasz w De ? Fellis z ta ramka swietny pomysl ,a szampan moze bezalkocholu ?Noele Wszstkiego naj !!!!!! Zapominajka ruchy bobasa ale fajowo wspaniale uczucie .

Do góry