reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Sembonzakura współczuje tych bóli głowy, człowiek wtedy nie może się na niczym skupić i normalnie funkcjonować.

Kasienkadg pytam, bo bardzo różnie piszą i już nie wiem co myśeć i jak sobie wyliczyć. Okres miałam 08.08 do zapłodnienia prawdopodobnie doszło około 25.08

Kalendarz Ciąży - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety tu od 14

Kalendarz ciąży - ciąża tydzień po tygodniu - ciąża kalendarz - mamazone.pl - www.mamazone.pl tu nawet od 16

Oczywiście licząć od dnia ostatniej miesiączki tu podane jest.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas na 'radosnej wyspie' pada ale akurat moje bóle głowy to najzwyklejsza migrena, mam ją odkąd pamiętam a od 5 go roku życia brałam środki przeciwbólowe więc teraz możecie sobie wyobrazić czym dla mnie jest migrena bez leków :/

Nanulika bardzo fajna ta tunika, mimo, że nie moje kolory, ale ładny fason, a na buty sama ostatnio zwróciłam uwagę jak byłam w CCC, bo właśnie zastanawiam się nad czymś z minimalnym obcasem lub z jego brakiem:)

Jutro teściowa robi dla mnie naleśniki z serem - tak aby jeść jednak ten nabiał ;) Zakupiłam kilka jogurtów więc będę się zmuszać.

Mam koleżankę, która uważa że w ciąży nie wolno farbować włosów bo chemia przenika do dziecka... Aha - paznokci nie powinno się również malować z tego samego powodu. Co Wy o tym myślicie?
Ja ciągle maluje paznokcie, ale włosy ufarbowałam szamponem tym razem....

ja zrobiłam sobie po zakupach wieczór piękności, peeling całego ciała, twarzy, maseczka, kremik, balsamik.... mmmm jak mi dobrze i pachnąco!!!

idę spaaaać! i tak dziś mega długo wytrzymałam!

Edit
Ja juz na nogach,czas na kawke! Milego dnia baby! :D

Ostatnia edycja:
Nanulinka podziwiam Cię, ja nawet jak kładę się spać o 19 to rano o 5 jestem nieperzytomna ;-) i po omacku idę do łazienki.
Ale w sumie to też wstaję koło 5. Normalnie masakra, a jeszcze trochę i rano coraz później będzie się robiło jasno i będzie jeszcze ciężej :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry