reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus - ja chodze do ordynatora naszego szpitala dr. Radeckiego. Mam 24lata, wiec jesli ty tez masz cos kolo tego to moze i gdzies kiedys wpadlysmy na siebie.

Ja teraz mam czesto ochote na nabial:tak:
Nie poszlam dzis do pracy, małż po L4 mi pojechal do gina bo mi sie nie chcialo... Leze caly dzien prawie, troszke mnie brzuch czasem pobolewa.
Zrobilam tylko obiad na 2 dni - mielone, ziemniaki i oczywiscie surowke z kiszonej kapusty:-D

Wiecie, że jeszcze kilka dni temu na kapustę kiszoną nie mogłam patrzeć. A od kilku dni jakbym się wściekła...
Tak kombinuję z obiadami, żeby kapusta pasowała :-D

PolaTola- w ciazy z synkiem litrami pilam mleko, teraz na mleko patrzec nie moge, podobnie jak na jogurty ale jjem sery, w ciazy powinno sie jesc duzo nabialu

za to mam ochote na slone, wszystko co slone na kazda kanapkke koniecznie ogorek mocno posolony, albo korniszony itp

Witajcie Dziewczyny!!

Czytam Was ciagle ale pisac mi ciezko . Jednak praca , do tego 2 latek w domu to jest ciezko .
Moje bole mi minely po 2 dniach , na szczescie - to chyba bylo to slawne rozciaganie . A tak jak piszecie o smakach to ja z synkiem w ciazy wszystko co kwasne , ostre, wstret do miesa , sledzie w kazdej postaci . A teraz owoce , nabial , slodycze , mieso . Wlasnie galarete robie , bo tak mi sie snila ,ze musialam:-)

ehhhh...ja tez nie dco zycia:/ Juz zaluje ze nie wzielam L4:( pffff!! jutro do roboty:/
Zaliczylam wizyte u kosmetyczki i fryzjera-pora najwyzsza sie bylo ogarnac bo od pocatku ciązy tylko strasze:-D teraz gotuje kukurydze,dzielny mąz spełnił zachcianki swej marudnej żony;D

Framama, dzięki :) wezmę to do siebie :))))

Kasieńka, ja też! Tzn. za dwa tygodnie... Ginekologa nie znam niestety. Do liceum chodziłam do I LO, a do gimnazjum sportowego... może Ty też? :-)

Noelle! Zazdroszczęęęęęę, też muszę biec do fryza podciąć końcówki, choć włosy farbuję w domu. Co robiłaś ciekawego? Jakieś specjalne zabiegi, czy standad? :-)

Mmmm pochwalę się! Dostałam dziś do recenzji książkę kucharską Gwyneth Paltrow "Córeczka tatusia". Dam znać, czy fajna, gdy ją przestudiuję. Pięknie jest wydana...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też muszę coś z włosami wymyślić bo już na odrosty patrzeć nie mogę. Może jutro w wolnej chwili podejdę do sklepu i coś wyczaruję.

Do góry