Cześć dziewczęta
) ja sie właśnie zalogowałam, nowe forum może będzie lepiej działać.
Kooska gratulacje
) rośnijcie zdrowo, trzymam kciuki
Witch ja cały okres zimowy chodzę w oficerkach skórzanych, wygodne na spacery z wózkiem
U nas w porządku, Mała cały czas mówi, zaskakuje mnie takim doborem słownictwa i złożeniem zdań, ze brak mi słów. W ogóle jest bardzo rozwinięta jak na swój wiek, ciagle ja chwalą, matka dumna. Mikołajki i wigilia przedszkolna za nami, szykujemy sie do świąt, w tym roku robię wigilie u siebie w domu, wiec muszę trochę sie naszykować. Zwłaszcza ze inne menu dla m a inne dla małej i mnie, bo karmie piersią, wiec kapusta i grzyby chyba mnie ominą w tym roku.
Młody rośnie, skończył dwa miesiące, guga sobie już, mniej śpi w dzień co akurat mnie nie cieszy, ale jakoś dajemy radę. Ale czasami jest cieżko z dwójką jak na raz coś chcą. Oby do wiosny. Doczytam wstecz co u Was, bo wcześniej nie dałam rady.
No to doczytałam, Camel przykro mi, ale to znak, ze wszystko działa, owocnych prób.
Filipia współczuje problemów z tarczyca, ja mam niedoczynnosc i Hashimoto, ale jakoś udało mi sie to okiełznać i swietnie sama sobie reguluje dawki leków.
Ewcia to kiedy w końcu zawitasz do Wrocławia? Fajnie, ze sie zaaklimatyzowaliscie, ja tez rozglądam sie za jakimś większym mieszkaniem. Na wiosnę musimy kupić tez większego kampera
bo w obecnym za mało miejsca na dwójkę szkodników.
Prezenty kupione? Ja dla dzieci mam, ale dla m nie mam pomysłu, jak nic nie wymysle to kupie mu nowego iPhone.