reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
To dziewczyna bedzie lepiej spac po takiej gimnastyce

Znowu tylko tyle sie wyswietlilo a naprodukowalam... Ze nam tez bylo by szkoda sie nie zobaczyc..i ze i tak w tym czasie zaden konowal nie chcial jacha przyjac...po waszym wyjezdzie odebral nasz prywatny..okazalo sie ze nie odbieral od rana bo odsypial nocke..

Gdzie wszystkie..
Jasiek kaszle jak opetany tyle ma wydzieliny w gardle..az poszlam z nim dzis do lekarza... Antybiotyku mam nie dawac...
Nie widac konca tej choroby..mam wrazenie ze jest gorzej..

Hej.
Ja jestem.
Myślałam, że się Jaśkowi polepszyło, jak wczoraj nic nie pisałaś. Kurcze, to nie dobrze. Trzymam za Was kciuki, żeby było lepiej.

A u nas lipny dzień. Chyba będziemy musieli podjąć bardzo ciężką decyzję jeśli chodzi o kota. Nawet nie wiedziałam, że tak mnie to ruszy. M. ma zaraz jeszcze dzwonić do weterynarza, bo na moje oko jest kiepsko.

Ja jestem zdania ze nie ma sensu kota meczyc jak kiepsko jest..kot pewnie potrzebuje dializ...my niestety musielismy niedawno jwdnego kota uspic...ryczelismy wszyscy...ja malzon babcia i dziadek...kot nie pokaze ze jest zle a jak pokazuje to juz jest bardzo zle...taka natura kotow...z naszym bylo juz bardzo zle...dusil sie woda ktora zbierala sie w plucach...mial przerzuty raka

Nasz już się przewraca, ledwo zipie, aż żal patrzeć. Dziś nawet nie widziałam żeby sikał. Wieczorem ma przyjechać pani weterynarz i ocenić. Powiedziałam już mężowi, że jak trzeba będzie podjąć decyzję, to niech nie patrzy na mnie. Ja popłaczę i mi przejdzie. Na początku się bałam co będzie z Bestią jak zostanie sama, ale ona nawet teraz nie zwraca już na niego uwagi.

Szkoda zeby sie meczyl....ja nie moge patrzec jak zwiwrze cierpi..pewnie nie doczekala bym wieczora....pewnie za duzo mocznika w organizmie...przytruty biedny przez te nerki...

reklama
Na razie położył się i śpi. A przytruty to on jest i to mocno. Jak ostatnio miał krew badaną, to wyszło mu mocznika coś koło 270 tysięcy przy normie chyba do 33 tysięcy, ale pani weterynarz kazała dietę i mieć nadzieję, że jakoś to będzie. Ale jemu się tylko pogarsza więc ma przyjechać i go obejrzeć znowu.

Do góry