reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny , u nas pogoda piękna ,cieplutko aż żal w domu siedzieć ja z malutka zaliczyłyśmy już spacer a teraz śpi jak się obudzi pojedziemy pewnie na zakupy do biedronki .
Camel - śliczne fotki :),widać,że spacer się udał :).
Ja również robiłam porządki z ciuszkami małej strasznie tego dużo ,nie mamy miejsca już m się śmieje ,że mieszkanie robi się dla nas za małe (mamy 3 pokojowe ),ale ja nie mogę odmówić sobie zakupu ciuszków dla mojej małej księżniczki .

reklama
Gratulacje dla Filipka!! Jakie mieliście objawy tego zabka..moj mlody pcha niemiłosiernie wszystko do buzi i zaraz placze..pewnie sobie drażni dziaselka ale nie widze zeby mial jakies czerwone czy napuchniete...i w poludnie budzu sie z ogromnym placzem nie wiadomo dlaczego... I ciagnie sie po uchu..ale nasiskakam dotykalam ale ucho go nie boli...

Pchanie wszystkiego do buzi trwało już dość długo. Od paru dni zrobił się bardziej marudny i tylko mama i mama, ale też nie jakoś tak strasznie. A dwa dni temu wypatrzyłam na dziąsełku wklęśniętą kreskę. W ogóle jakieś dziwne mu się te dziąsła zrobiły, takie trochę jak przeorane, ale tak wszystko gryzł, że to uzasadnione. A dziś dziamgał sobie mojego palca i wyczułam ząbka. Ale to nie znaczy, że marudzenie się skończyło, popołudnie było tragiczne, aż w końcu padł i śpi jak narazie.

Filipiamamo-gratulacje pierwszego ząbka

Kobiety są jednak bardziej wytrzymale na ból...kiedys Ania, teraz Iza przechodza ząbkowanie w miare spokojnie (Ania raz miala gorączke, ale wtedy wychodzilo jednoczesnie 7 zębów)...Tomek-marudzi, denerwuje sie, krzyczy, gryzie....facet po prostu

U nas ok...jutro jedziemy na imieniny do tesciowej......a od poniedzialku wracamy do szarej rzeczywistosci....P. do pracy, tesciowa do nas....zdecydowanie ten urlop minął zbyt szybko....

reklama
Dziewczyny - padam na pysk. Mój syn śpi w dzień 3 razy po 15 minut, a w nocy budzi się co godzinę... Rano też o 6 wstał i już wyspany .... Nie wiem co mu się poprzestawiało... Myślicie że ząbkowanie ?

Do góry