reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Eklerka, on aż do dziś słowem nie odezwał się na temat mojej ciąży... Po prostu przyjął do wiadomości (mama mu powiedziała), zero entuzjazmu, dlatego jestem zdziwiona ;-) Powiedzmy, że nie przepada za faktem, że jego zięć jest od niego młodszy o zaledwie 4 lata :laugh2:

Nie, bo to ze chce byc w domu to moj wybór. Fabian moze zostac w szpitalu i miec tam tlen..Po moim trupim ciele:-D..
Ale np szpital finansuje to ich specjalne wczesniakowe jedzenie, ktore jest na recepte:

Załączniki

• DSC_0900.jpg
    DSC_0900.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 57
Niewiadomo...ale od soboty mysle sobie, ze niech bedzie chociaz do 18 tki..taka mialam jazde. Konczyl sie tlen, trzeba bylo odkrecic zawór i przelozyc do drugiej butli.. Co jest kwestia 20 sekund.. S nie bylo w domu.. Odkrecilam, a on mi saturacja z 95 na 3 !!! Tetno z 152 na chyba 30..Zawalu dostalam. Zmienilam, tlen na maksa , jak mu dmuchnelo w nos .. No, ma takie akcje ciagle. Ale caly czas jest podlaczony i wyje w domu jak mu choc troche spada saturacja, albo jak po prostu zapomni oddychac.
Ja do lekarza, ze my do szpitala wracamy, a on mi na to, ze " normalne" dzieci tez tak robia, ale ze nie sa monitorowane to nikt tego nie wie. Ale co sie osralam ze strachu to moje...
A w ogole to Fabian wazy 2700..wiec nie odbiega od dzieci urodzonych w 36 tyg, bo teraz jestesmy w 36 tyg:-D..

Ostatnia edycja:
ILE już waży? Łoooo, to szybciutko się podtuczył! :szok: Fajnie! Alle że też z takim spokojem podchodzisz do kwestii tlenu itp. Ja bym się obsrała na miętowo chyba :eek:

Kaja, prawie 250 zł na dobę, łał... Służba zdrowia to dofinansowuje chociaż? :szok:

Ej, tata mi smsa wysłał z pytaniem, czy mogę rodzić jutro, bo by fajnie było (ma imieniny...) :laugh2:

Citrus, mój tata też ma jutro imieniny i pewnie by się ucieszył :) Ale ja mam pojutrze, to by była radość :) Jednak wydaje mi się, że jeszcze trochę poczekamy na Młodego (termin mam 1 maja a nic się póki co nie dzieje)

reklama
Jak wyszłam o 15:30 na dwór tak dopiero wróciła, ale się dotleniłam.

Ullana żebym ja to wiedziała czy mi cały czop odpadł czy nie, dwa razy miałam dziś spore kawałki.

Kitka ja też w poniedziałek mam wizytę i też prawdopodobnie ostatnią.

Kasienkadg no właśnie nie wiem czy to czop na 100% tak się domyślam, poszperałam też w google i popatrzyłam na zdjęcia tego czopa i mój też tak wyglądał.

Kaja
no to super, że dzieciaki tak zdrowo i szybko się rozwijają, mają siłę po nieprzeciętnej mamusi.

Aisha czyżbyś się szykowała na jedną z następnych :D

Do góry