reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

No nie, rozpakowujecie się w takim tempie, że strach odchodzić od kompa:-D
hmmm a u mnie cisza, nic, żadnych skurczy, mdłości, biegunek, odpadających czopów:-(
marazm, stagnacja, brak nadziei na rychłe ujrzenie maleństwa:-(

reklama
Nanu, fajne buciczki..ale ja jak zaloze baleriny to bede przy S wygladala jak z metra cięta, bo on z tych wysokich raczej..a w crocsach i trampkach chodze na codzien, to sobie zaszaleje..

MDŁA, gratki wielkie!!!!

Ja tez jestem za osobna galeria !

u mnie też brak objawów rychłego porodu, za to mam słoniowe kostki, zgagę, ciągle mi się czymś odbija i zamieszkałam na klopie. A do tego mój hormonalny rollercoaster, wczoraj wieczorem ryczałam nad podłością świata a teraz mam ochotę kogoś pobić.
Dziecko mnie tłucze i szturcha.
Jakoś pesymistycznie mi ostatnio :/ ta ciąża trwa i trwa, a ja do cierpliwych nigdy nie należałam ;/

Szaleństwo :D Ja sie tylko zdrzemlam a tu kolejne wiesci porodowe:D:-D

Ja obstawiam tez, ze te pawiujace tez urodza niedlugo:-p

Aniaczek - skad wiesz, ze to czop jak on tak w kawalkach odchodzi :confused:

Aha - a co do galerii na zamknietym to przeciez nie wszystkie dziewczyny maja tam dostep...

I jak tak czytam, ze dziewczyny rodza to mam ochote odstawic tego fenka w cholere i niech sie dzieje co chce:cool:

Ostatnia edycja:
kaja - dzieci urocze są !!!!! i śliczna pościel mają ;))) czy ja dobrze widzę Sonia jest na 2 zdjęcia bez tlenu? to znaczy ze sobie świetnie radzi ;))) ile taka butla z tlenem jedna kosztuje?

kaja niesamowite, dzieci wyglądają jak zupełnie zdrowe terminowe noworodki ;) aż ciężko uwierzyć jakie malusieńkie były jak się urodziły!! Mam nadzieje że na dłuższą metę będzie wszystko w porządku ;))

Dziewczynki, Sonia jest od tyg bez tlenu..:-D. A w pn wyciagnelam jej sonde z zoladka, ta co nosem szla.. Koniec tego dobrego. Ma jesc normalnie:-D.. Fabianowi tez i ma tylko rurki do tlenu. Butla taka 5 litrow tlenu medycznego kosztuje ok 500 koron.. 5 litrow starcza na dobe mniej wiecej..

Mdła gratulacje! :) Wszystkiego dobrego!

Sluchajcie, bo na slodkich mamach Natalia_bis cos nam ucichła, mysle, ze tez mogla urodzic. Tu tez jej nie widze....a miala mocne dosc skurcze od kilku dni....

Ja z kolei pojechalam sobie na kontrolne ktg a tam rozwarcie na 2cm :p i szyja 1,8...chyba do terminu cc na 14 maja nie dotrwam....

reklama
Kaja, prawie 250 zł na dobę, łał... Służba zdrowia to dofinansowuje chociaż? :szok:

Ej, tata mi smsa wysłał z pytaniem, czy mogę rodzić jutro, bo by fajnie było (ma imieniny...) :laugh2:

Do góry