Kurczę zostawić forum na chwilę i problem za rodzącymi nadążyć ! Super, że się dzieje. Oczywiście zazdroszczę, bo ja jakoś po 7 h z synkiem na dworze jakoś rodzić nie zaczynam Skurcze, które mam jak na razie to tylko mnie nieźle potrafią rozbawić.
reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
wyszłam na chwilkę na ogród z książką a tu kolejny dzieciaczek się ewakuuje ze statku-matki.
Ja obstawiam że następne będą ALG i eklerkaa a potem Aśka i citrus
Ja obstawiam że następne będą ALG i eklerkaa a potem Aśka i citrus
Ostatnia edycja:
eklerkaa
sembo - moja Ty drogaaa OBYYY
rysia420
O ludzie, czy wy się dobrze czujecie? Takie tempo rozpakowywania nadajecie, że aż człowiekowi oczy wychodzą z orbit .
Ja dla odmiany dzisiaj biegam na spotkania z porcelaną. Cały dzień, na dwie strony . Aż strach z domu wychodzić...
EDIT: dziewczyny, popełniłam zbrodnię i założyłam wątek do którego nasze rozpakowane majówki mogą wklejać zdjęcia swoich pociech
Ja dla odmiany dzisiaj biegam na spotkania z porcelaną. Cały dzień, na dwie strony . Aż strach z domu wychodzić...
EDIT: dziewczyny, popełniłam zbrodnię i założyłam wątek do którego nasze rozpakowane majówki mogą wklejać zdjęcia swoich pociech
Ostatnia edycja:
reklama
citrus
Fenka biorę, bo się już po ukazaniu postu okazało, że szwu mi nie zdejmą w poniedziałek (ten przedwczoraj). Dopiero jutro mam nadzieję dostać się do mojego lekarza prowadzącego i się dowiem, czy już odstawiać, czy dopiero w niedzielę, no i czy mi zdejmie szew. Objawów zero, a nie kontrolowałam tego, kto jak obstawiał, bo bym oszalała Dowiem się po fakcie, kto trafił
Podziel się: