reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kurczę zostawić forum na chwilę i problem za rodzącymi nadążyć ! Super, że się dzieje. Oczywiście zazdroszczę, bo ja jakoś po 7 h z synkiem na dworze jakoś rodzić nie zaczynam :tak:Skurcze, które mam jak na razie to tylko mnie nieźle potrafią rozbawić.

reklama
:szok: o matko i córko:szok: zostawić Was na parę dni to rozpakowujecie się masowo:-D Ja jeszcze nie mogeeeeeee. Mdła babcia the best:-)
W poniedziałek ostatnia wizyta u ginka:-) ciekawe co mi wywróży;-)

O ludzie, czy wy się dobrze czujecie? Takie tempo rozpakowywania nadajecie, że aż człowiekowi oczy wychodzą z orbit :szok:.
Ja dla odmiany dzisiaj biegam na spotkania z porcelaną. Cały dzień, na dwie strony :confused2:. Aż strach z domu wychodzić...

EDIT: dziewczyny, popełniłam zbrodnię i założyłam wątek do którego nasze rozpakowane majówki mogą wklejać zdjęcia swoich pociech :tak:

Ostatnia edycja:
citrus,a masz jakieś skurcze, czy inne objawy porodu? czy ty jeszcze bierzesz fenka?
nie wiem czy wiesz ze niektóre na blogu przewidywały ci poród na wczoraj i dziś:tak:

reklama
Fenka biorę, bo się już po ukazaniu postu okazało, że szwu mi nie zdejmą w poniedziałek (ten przedwczoraj). Dopiero jutro mam nadzieję dostać się do mojego lekarza prowadzącego i się dowiem, czy już odstawiać, czy dopiero w niedzielę, no i czy mi zdejmie szew. Objawów zero, a nie kontrolowałam tego, kto jak obstawiał, bo bym oszalała :-D Dowiem się po fakcie, kto trafił :-D

Do góry