reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, no wex nie strasz... nogi do góry i lez teraz!!!!

cytrynka, jak się nastawiasz za 8 dni to tak będzie:tak: ja sie nastawiałam w poprzedniej ciazy że urodze w okrągłą datę i urodziłam... teraz też od początku mi się termin myli - mam niby 2 maja, ale jak ludzie pytają, to odpowiadam 30 kwietnia:-D wiec moze zmienię typ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajka, no wex nie strasz... nogi do góry i lez teraz!!!!

Oj bez przesady :-D
Przecież muszę kiedyś urodzić :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moja teściowa dzisiaj mnie powaliła:
" No to teraz już możesz sobie odpocząć przed porodem" ( i tak sobie pomyslałam, że faktycznie przez 1 dzień z moim 4-letnim diablątkiem wypoczną jakbym na Rysy wchodziła).

a ja nie mam kostek!!!:szok:
masakra jakie banie!!!

do tego Matylda nie ma litości dla mojego brzucha dziś! i pępek mi z tego całego jej kopania zaczął się wywijać!

Oj bez przesady :-D
Przecież muszę kiedyś urodzić :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moja teściowa dzisiaj mnie powaliła:
" No to teraz już możesz sobie odpocząć przed porodem" ( i tak sobie pomyslałam, że faktycznie przez 1 dzień z moim 4-letnim diablątkiem wypoczną jakbym na Rysy wchodziła).

ale jak już masz termin na CC, to moze lepiej doczekaj:tak:

a ja nie mam kostek!!!:szok:
masakra jakie banie!!!

do tego Matylda nie ma litości dla mojego brzucha dziś! i pępek mi z tego całego jej kopania zaczął się wywijać!

to nie dobrze z tą opuchlizną:(

dziewczyny może wiecie kto informuje pracodawce o porodzie ? chodzi mi o zakończenie zw.lekarskiego i ozpoczecie macierzyńskiego, wniosek trzeba pisac, czy cos , bo ja nic nie pamietam

Dobry wieczór!

Zajrzałam tylko na chwilę, zerknąć czy żadna się nie rozpakowała ;-) ale widzę że raczej nic takiego się nie dzieje.

Ja mam dalej rodziców, jutro jadą. Dziś mama pomyła nam okna, a później korzystając z pogody pojechaliśmy na ponad pół dnia na działkę, ja oczywiścię siedziałam w pozycji połleżącej i wygrzewałam się na słoneczku, było cudownie. Wiecie tak mnie dziś bolą uda jakbym miała zakwasy po jakiś ćwiczeniach, ruszać się nie da.

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymacjie się dalej w dwupakach:-D

Dziewczyny ja tez strasznie opuchłam:( od dwóch dni zauważyłam przyrost wody... nóżki mnie bolą jak zginam, kostek i żył nie widzę... twarz wygląda jak pączek.. A ja cała jak ponton... W poprzedniej ciąży miałam to samo. Z atrakcyyjnej kobiety zamieniłam się w wieloryba.
Ja chcę już rodzić... więcej seksiku będzie trzeba..:-D

dziewczyny może wiecie kto informuje pracodawce o porodzie ? chodzi mi o zakończenie zw.lekarskiego i ozpoczecie macierzyńskiego, wniosek trzeba pisac, czy cos , bo ja nic nie pamietam

Chyba trzeba do tygodnia dostarczyc odpis aktu urodzenia... przynajmniej tak mi poprzedni pracodawca wmawiał, ale tego nie sprawdziłam czy aby na pewno. Podobno do ZUSU musi ten akt szybko trafić (słowa byłej szefowej).

znajomi poszłi,było super!
ja czuje się dziś kiepsko, nawet nie chce mi się gadać jak bardzo źle,ale mam nadzieje,że bedzie jutro lepiej.
Zapo ,ależ Ci zazdroszczę pon!
Fiołkowa ,ale bezczele a tymch durnych gości z bmw.
Nanu współczuje prac wykończeniowych. niby takie duperele a zajmują tyle czasu.
dobrej nocki dziewczynki, mam nadzieje,że zasnę.

reklama
wiolonczela42 nie wiem jak to jest z pracodawcą, ale jak ja np mam własną działalność to potrzebuję od mojego lekarza zaświadczenia o przewidywanym terminie porodu i na macierzyński mogę pójść już tydzień albo 2 przed tym terminem

Do góry