reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Witaj magart, czuj się jak w domu :)
Jeszcze z pół godziny i mnie będzie można wysłać do wariatkowa, od 2 godzin wiercą coś na dachu, a ze mieszkam na samej górze mam przyjemność dokładnie wszystko słyszeć, już siedziałam z korkami ale to nie dawało za dużo

Framama dobra z Ciebie gospodyni jak zykujesz tyle jedzenia i że Ci się chce. Powodzenia :)

Ja czekam jeszcze tydzień i koniec abstynencji i biorę męża w obroty:-)

reklama
Ja też za tydzień (dokładnie od środy wieczór) biorę Mężula w obroty. I wszystkie wiesiołki, herbatki i inne voo doo :-D I pewnie i tak przenoszę czego tym razem chcę bardzo uniknąć.
Postaram się czuć jak w domu, ale ogólnie chyba się będę chwilę zadamawiać, bo kurde ciężko mi będzie nadrobić z Wami 8 miesięcy.

wiikki- wspolczuje efektow dzwiekowych, moi sasiedzi tez czesto wierca

magart- witaj, ja wg om tez na 9 maja :) ale cc juz 30 kwietnia :)

fiolkowa- my z synkiem tez juz po drzemce ;) no prosze jaka piekna rocznice masz dzis, wszystkiego naj

Pola- witaj w klubie, ja ze wzgledu na powiekszajace sie w ostatnim czasie kaluze pod moja pralka tez czekam na nowa :)

Framama- 8 doroslych i 6 dzieci to niewiele? jak dla mnie to impreza na calego :)

nanulika- dobrze ze skurcze ustaly, jeszcze troche musisz wytrzymac

Margaret - WITAJ :) Zapewniam że tu same wyluzowane babeczki :D :) i sie pośmiejesz i popłaczesz... ogólnie jedziemy zawsze na najwyższych obrotach i maj jest cały czas aktywny... już 2 mamy rozpakowane i kolejne mamy juz sa zapisane na kwiecień. To tak w skrócie :))) powiedz nam coś wiecej o sobie :)))

Co do sexu mi sie w ogole nie chceeeee.... dla mnie w ciązy sex jest beznadziejny, NIEWYGODNY. Już 3 tyg i 5 dni mamy celibacik :D i tak bedzie chyba do konca połogu... nie mam ochoty, a mój M mnie do niczego nie zmusza, też nie widze u niego zainteresowania !!!!!! ;] dzisiaj troszeczkę inaczej trzeba bedzie sie pocieszyć i umilić sobie czas:D

Cześć Magart :tak: Może i my razem już osiem miesięcy, ale pomyśl, ile lat nas jeszcze wspólnych na forum czeka :-D
Się zaczną... wymioty, konsystencja kupy, kolki, mleko, pierwsze ząbki, itd. itd. itd. itd... :-D

eklerka ale wyliczone 3 tyg i 5 dni ;-)
dobrze mówi Citrus tyle jeszcze przed nami :-)
Nia no malutko nas będzie 4 pary, ale i tak najbardziej lubię babskie wieczorki z moimi przyjaciółkami /koleżankami jest wtedy bosko. a w drugiej częsści domu m śpi z córeczką na całego:-)

Już dwoje dzieciaczków macie/ mamy ? !
W sumie na moich pierwszych majówkach (synek też jest z maja) to też miałyśmy szybko pierwsze porody.
O mnie to nudy same :) Normalnie pracuję, teraz siedzę w domu i od tygodnia zaspokajam swój syndrom wicia gniazda... Zaspokajam na całego :D
Doczekałam się w końcu na słoneczko i poprałam wczoraj córci 2 pralki. Tak się zastanawiałam czy doczekam się z tym suszeniem prania na balkonie, bo już zaczęłam mieć poważne wątpliwości :confused:

Jak mnie wkurza ten katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest taki wredny .... nawet nie cieknie tylko siedzi gdzieś tam w nosie taki gęsty, i nie mogę się go pozbyć :crazy::crazy::crazy: co mam zrobić???? RATUNKU ;-)

I tak se właśnie myślę, że mam ochotę na lody:dry::sorry2:

ja po obiadku - sama zrobiłam :-D ale radocha :laugh2: nie lubię za bardzo pichcić, ale teraz miałam frajdę
przynajmniej coś świeżego, a nie z zamrażarki ;-)

zaraz się szykuję na USG :happy:

Fra - ale szalejesz w kuchni :szok:
dalej walczysz z dziąsłami :-(nic nie pomaga ?
ja też myślę, jak sobie dam radę z 2 ....jeszcze od września Lili do szkoły :rofl2: a ja muszę się pracą zająć, bo i tak miałam przerwę przez to leżenie i sezon ogórkowy całkiem przepadł :-(
a mężulka do pionu stawiaj :tak:

Zapo - ja wiem, że Ty już w pon...ale może Cię wyprzedzę :-D
szalej w weekend ile dasz radę

qurka ja też bym seksik odpaliła, ale z dziurą :-p to chyba jednostronnie się da :laugh2:

magart - witaj

reklama
Do góry