reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pola to wam nieźle wydatki się nawarstwiły.

Framama sporo szykowania i tak. Ja bym nie dała rady.

A laseczki nas nie zamkną, tylko przeniosą do działu dzieciowego

A mi się nie śni:confused: Cholerka zrobiłam się jakaś oziębła kluska:szok:

framama jakie pyszności szykujesz! Koniecznie poproszę o przepis na sałatkę z makaronem i paluszkami krabowymi bo mi ślina aż do podłogi wisi:happy2:

Pospałam, ciśnienie znów wysokie. Dobrze, że biorę Metocard 3x dziennie, to powinno zaraz spaść.
Muszę obserwować... Mam nadzieję, że to przez tą zmieniającą się pogodę...

Nie piszcie o jedzeniu, bo wtrąbię pół lodówki:baffled:

Hejka!
Przyjmiecie jeszcze nową koleżankę na finiszu ? ;)
Obraziłam się na inne forum, bo wprowadzili beznadziejne zmiany i nie idzie głupiego postu napisać bez ciśnienia pod 200 :angry:
W telegraficznym skrócie termin na 9 maja, jeden prawie dwulatek w domu i córeczka w drodze :-)

magart witaj wśród nas :-)
Zapo ja wiem ,też nie mam siły ,ale uwielbiam spotkania z przyjaciółmi i lubie jak się u mnie coś im bardzo smakuje dlatego tak się staram :-D
został mi tylko krem do karpatki zrobić. sałatki jutro.
natalia wrzucę na smakowitości majówek

a seks mi się nie śni.mam go. jakoś na finiszu ciąży mam ogromną ochotę.

reklama
Do góry