reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ninette - bardzo się cieszę i życzę super porodu :tak:

Zapo - a ja wręcz odwrotnie, jestem po prostu oazą spokoju :confused: i to tez może być cisza przed burzą, tak samo, jak takie poddenerwowanie
no, to ciekawe którą z nas szybciej złapie godzina "0" ;-)

Citrus
obstawiaj :laugh2:

ja nie mam żadnych snów porodowo-dziecięcych, więc nie wiem z czego wywróżyć
kawy nie piję, to nawet fusów nie mam :-D

reklama
Ej, hahahahahahahaha, zawsze mnie rozpiedzielało hasło "kawa sypana" na określenie fusiastej. Przecież rozpuszczalną też się sypie, do jasnej cholery! :-D

Łojaaaaa, zaczynamy się rozpakowywać, meczarnia rusza, pachwiny bolą, jasny gwint, dolecimy do tej jedenastki w kwietniu, słowo daję :szok:

Ullana no ja w poniedziałek idę na cc, więc już wiem kiedy. I chyba dlatego tak panikuję.

Citrus a miałam ci pisać. Kupiłam psicy karmę tą, którą ty dajesz swojemu i zajada pięknie.

Zapo - właśnie miałam Cię pytać, jak samopoczucie. Nie martw się, przecież na pewno będzie dobrze :tak:
A jak przytulisz Matyldę, to będzie dopiero cudownie :happy:

Ja się czuję coraz gorzej. Ciśnienie wprawdzie ładnie mi spadło, ale głowa mnie niesamowicie boli, a serce nadal zapierdziela... Chyba będę okropną mamą i włączę Kubie na dłużej bajkę, żebym mogła się położyć...

Ostatnia edycja:
Aisha a kiedy?

Noirel uwielbiam hoomus. Ale na tej mojej wsi nie mogę dostać.

też uwielbiam,muszę sama zacząć robić :-)

ja też się strasznie pocę,szczególnie jak śpie w dzień,to wtedy od razu prysznic,w pachwinach non stop,majtki mokre,nawet spodnie,no i pod pachami jak są znajomi i dużo gadam to zaraz aż mi kapie,niestety też intensywnie "pachnie":wściekła/y:

normalnie od godziny próbuję coś napisać a tu ciągle jakieś telefony!!!!!

miałam straszną noc.. jakieś ruskie baby mi się śniły, albo że mi wody odchodzą... piszecie ciągle o tym, jeszcze mnie lekarz nakręcił i całą noc mi wyobraźnia działała...

słoneczko świeci więc jest ok, martwię si tylko że wszystkie cienkie kurtki mam na strychu więc znów trzeba się będzie wtachać... ale dla dobra sprawy - dla dobra wiosny ZROBIĘ TO!!:-) tylko może jeszcze nie dziś bo nie lubię świrować na pierwsze słońce bo to trochę zdradliwe ciepło!

O, a jaki smak kupiłaś? Ja w piątek ubiegły zamówiłam na Allegro 15 kg, żeby mieć na długo - zapłaciłam 105 złotych (przesyłka gratis), czyli zaoszczędziłam 45 złotych - czyli tak jakbym miała 4,5 kg karmy gratis - w stosunku do tego, co zapłaciłabym w zoologicznym, w którym kupowaliśmy do tej pory!

FIOŁKOWA! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! :-)

Ostatnia edycja:
cześć brzuchole :happy:

U nas od wczoraj wieczorem wieje tak niesamowicie, że głowę urywa. Oczywiście przez ten wiatr mam dziś kiepskie samopoczucie, serce mi dudni i mam podwyższone ciśnienie. No, ale Metocard już zażyty, więc powinno zaraz pomóc...

Noelle - gratulacje, ciociu:tak:

ardzesh - fajnie, że już jesteś na L4 :happy: Odpoczniesz sobie. Zdrówka dla córeczki:happy:

Nie wiem, czemu tak się przejmujecie tym brakiem cieknących cycków;-) Dla mnie to akurat dobrze, bo nie muszę chodzić z wkładkami i nie budzę się w mokrej koszulce. Na takie przyjemności będzie czas po porodzie (no, chyba że jeszcze zacznę cieknąć:-p)

ja tez nie placze ze mi jeszcze nic nie cieknie :)

ja obraczki tez juz od wiekow nie nosze :)

ALG- ja narazie sie nie poce, pamietam ze po cc moje hormony wariowaly i wtedy strasznie sie pocilam

Ja na szczęście problemu z potem nie mam, ale nie zazdroszczę.

Strasznie zaczynam się denerwować :zawstydzona/y:

w poniedzialek wszystkie jestesmy myslami z Toba i bedziemy Cie telepatycznie wspierac i czekac z niecierpliowscia na informacje :)

reklama
Kartagina - wdzie że nie tylko ja koszmary miałam w nocy :D

Zapo - Ja pierdziele ale ten czas zapiernicza :DDDD niedawno było za 2 tyg, a to juz za 3 dni xDDD nie wieże !!!

fiołkowa - mój michał to na okrągło ogląda przez ostatni miesiać bajki, nie mam sił sie z nim bawic.. on ma takie szalone pomysły :D WSZYSYEKIEGO NAJEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU !!! drewniana rocznica !

OOOO I TERAZ ZAUWAŻYŁAM MÓJ SUWACZEK CAŁKIEM FAJNIE JUZ WYGLĄDA :D :D
moge rodzic nawet dziś, 37 tydzień :)))))

Ostatnia edycja:
Do góry