reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

sembo wow suuuper gratulacje!!!

Ale mi jest ciężko oddychać:/ Normalnie łapie mnie taka jakby zadyszka nawet jak siedzę jakbym nie wiem co robiła!!!

reklama
ma któraś z wam takie dziwne mrowienie na skórze z nienacka i bez widocznego powodu? Mi pojawia się regularnie pod lewą piersią... Tak poprostu sobie mrowieje O_O

hejka

Fiołkowa-trzymaj się.Dobrze,ze z serduchem lepiej.

Kora-dbaj o siebie

Sembo-gratulacje!!!!! Aby bez Ciebie sytuacja się znowu nie pogorszyła.

Siemanko,

Produkcja na całego: bąki, sex, remonty, trochę o życiu emeryta, oj dziewczyny nie nudzicie się :)

Ja tak na prawdę też tęsknie za takim bezstresowym sexem, pisze bezstresowym bo jak już pisałam wiele razy mój m. ma stresa, że uszkodzi małego. W takim tazie jak ja mam termin na 15.05 to wyjdzie, że początek lipca, jak to daleko jeszcze...

Dziś na szkole rodzenia była nuka kąpieli dzieci, ja akurat nie raz kąpałam takiego niemowalaka, ale mąż się przyglądał i zadawał mi różne pytania.

Nie chce zapeszać, ale ja jakoś nie mam złego humoru i czuję się na prawdę dobrze, aby tak zostało do końca.

Gotuję krupnik na jutro, bo mąż na pępkowym więc się przyda jutro pożywna zupka ;-) Znajoma w sobote urodziła przez cc Pawełka, dzień po terminie. Szyjkę miała skróconą maksymalnie, ale żadnego rozwarcia, a że zanikało tętno nie zwlekali.

witajcie :)

Sembo
ja mam, jest to takie dziwne uczucie, rzadko ale zdarza się. Tylko ja mam pod prawą piersią.Ale nie mam pojęcia co to, skąd się bierze. I
I gratuluję sukcesów w pracy :)
Fiołkowa, dobrze że holter zanotował mniej skurczy :)

Mnie dziś w nocy złapał skurcz łydki, już dawno nie miałam tego problemu. A na noc łyknęłam magnez, ale takiego skurczu jeszcze chyba nie miałam, darłam się na cały dom i nie chciał przejść, a teraz tak boli że ledwo siedzę.

Trzeba jakieś śniadanko szykować :)

witam sie i ja ranna pora,
oczywiscie wstalam o 6,po co?nie wiem:dry:U mnie pierwszy krok w 34 tydzien ciazy:-DPowoli powoli do przodu.A za oknem nowa partia sniegu.Zwariowac idzie.Wierze,ze po niedzieli zgodnie z zapowiedziam nastanie wiosna!

Dziewczyny !!!mi sie śnia juz takie *******y ,że głowa mała:baffled:.Dzisiaj snilo mi sie ,ze na wizycie lekarz powiedzial,ze małej nie rosna ręce:dry:I,ze najlepszym lekarstwem na to jest jedzenie cukierkow michałkow:confused: Wiec je jadlam kilogramami,a potem juz nie moglam i je zwracalam.Wiec wpadlam na genialny pomysl,ze bede je wkladac przez pepek-i tak cala noc snilam,ze wkladalam sobie cukierki do pępka!! zaznacze przy tym ,ze najlepiej wchodzily Michaszki:dry:

wikki
skurcze łydek:dry:nawet mi nie mow.Jak ja tego nie znosze:dry:

Tez ide jakies sniadanie zapodac...

czesc dziewczyny,
wczoraj miałam spadek formy. przepłakałam cały dzień,az mój M się za głowę złapał jak wrócił do domu. myślał ,że coś się stało.
wstałam , podniosłam żaluzje i co? kurczee nowa partia śniegu. załamać się idzie! aż się żygać chce od tego śniegu.
u nas niespodziewane wydatki. czasem tak bywa,ale to mnie już całkiem dobiło.
dzisiaj jadę z córeczką do znajmomej na cały dzień.
jak ja niektórym z Was zazdroszcze 34 tyg.
Noelle ,ale sen.ja też mam ostatnio jakieś pojechane sny.
miłego dnia!
buziaczki

Noelle niezły sen:D
Framama głowa do góry! Ja też wczoraj przeryczalam cały wieczór. Z bezsilności i bólu zeber. S się przejął, obiecał więcej rzeczy w domu wziąć na siebie. Tylko jak leżę to jest w miarę. Dobrze ze jazdę mam na 10 to jeszcze dam radę. Najgorzej jest po południu i na wieczór.
Jutro wizyta. .. popytam gin ale obawiam się ze nie ma na to lekarstwa:/

Miłego dnia babeczki, czas na kawę. Odezwę się po jeździe. ..

reklama
moja też uwielbia bawić się moimi żebrami, wczoraj nie mogłam usiaść na fotel dentystyczny tak mi się w żebra wbiła.
Ja też mam jutro wizytę, Nanu ostatnio tez miałyśmy w ten am dzień :) ale pewnie bez usg na usg będę musiała się osobno umawiać.
Noelle gratuluje kolejnego tygodnia, już tak blisko do końca :)

Do góry