reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
(Nadal nie ma siły i tylko sobie mruga oczami, gapiąc się bezmyślnie w "Gwiazdy Lombardu" na History)

Ja e wszystkie serie też oglądam. I o kosmitach z kosmosu i o wojnach magazynowych i o pogrzebach :-D

Ech, a kto mnie poprawi nastrój? Dzisiaj irytuje mnie nawet moje własne dziecko :baffled: :-(

Do tego stanu musisz się przyzwyczaić ;-)

George ja myślę, że to żółwia ci daleko, masz na bank dłuższe kończyny ;-) (jeśli nie to dawaj fotkę - musze zobaczyć)

Kora szalejecie remontowo widzę.

citrus, po prostu się obśmiałam na maxa z hipcia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
nawet przypomniałam sobie że na brzuchu chyba są jakieś mięśnie hihihiihihhhhhhhohohohohohoheehehehehe

kasienka, koleś aerobikowy też daje czadu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja śmiałam się bardziej jak cytryna powiedziała że też tak potrafi!!!:-) chciałabym to zobaczyć:-)hipciowi listki rozwiewało a wam co fruwa po pokoju jak bąkala zapuścisz?

a znacie to?:
- puszczam bąka- niech się błąka
- puszczam drugiego niech szuka jego!!:-D

ja chcę więcej filmików bo mi się aż humor poprawił!!!!!!!!!!!!

tylkochwilka dzięki za słowa podziwu!! niedługo minie pół roku jak tak leżę! a dobre słowo zawsze dodaje otuchy i chce się leżeć dalej!:tak:

12241_419481508122959_1309959339_n.jpg
A wogole zapomnialam wam powiedziec;D Wczoraj chcialam poszturchac mojego synka zeby troche tacie w brzuszku pofikal i natknelam sie na jego raczke;D Normalnie poczulam ja przez brzuch;)))

Załączniki

• 12241_419481508122959_1309959339_n.jpg
    12241_419481508122959_1309959339_n.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Kasieńka super, ale że odróżniłaś :)
a z filmik rewelacja :) haha
Kartagina toś mnie zasmucilaś co do seksu, 6 tygodni :szok: tak będzie wyglądała mina mojego mężczyzny jak mu dziś powiem. Wychodzi na to, że zostało nam niewiele czasu :p

Ja dziś poczyniłam trochę zakupów szpitalnych i pomału będę szykowała torbę. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana więc niech sobie leży gotowa. Dziś miałam odpoczywać ale oczywiście nie wyszło i znów padam. Dopiero udało mi się Was doczytać.

Do góry