reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mój chłop zrobił przerażoną minę, bo on z tych, co gardzą takimi brzuchami u innych mężczyzn i zawsze ich wyzywa od pierdzielonych spaślunów :-D

Kasia - dzięki za poprawę humoru!!! Popłakałam się ze śmiechu.
Idę obiad kończyć ale mi się nieeeeeeeeeeee chceeeeeeeeee ;-)

hej dziewczyny,
ja znowu na chwilkę, ale tak sobie obiecuję, ze w czwartek cały dzień leżę i się nie ruszam od kompa, to moze cos nadrobię:zawstydzona/y:

no chyba ze jeszcze cos się zmieni - czwartek daleko...
na razei za mną pierwsza część remontu, teraz odwiedzają mnie panowie od pomiarów - kuchni, mebli, drzwi itd.... więc niby nieco spokojniej, ale za to dużo spotkań... dzieciatko znosi to w zasadzie ze stoickim spokojem, choć parę razy stracha już miałam i zarządziłam leżakowanie kilkugodzinne i nospy:(

i zaczełam rosnąć i przybierać na wadze - w zeszły czawrtek u ginki okazało się, ze mam w stosunku do stanu sprzed ciąży już 2 kilo na plusie:tak: a doliczając to co utraciłam w wyniku przyjemności mdłosciowych to już 4,7.... TSH też wyszło OK, więc ginka sie udpokoiła... dzisiaj idę do okulisty ... moze nie znajdzie wskazań do CC...

tyle u mnie, przepraszam (po raz kolejny:zawstydzona/y:), ze nie uczestnicze ostatnio w życiu forumowym, ale naprawdę każdą wolną chwilę wykorzytsuję na sen i odpoczynek....

mam nadzieję, że wszystkie mamusie i dzieciaczki mają się dobrze:)

Umieram, hahahahahaha ze śmiechu o Boże hahahahahahhaha

[video=youtube;RQQ7YkE02bo]http://www.youtube.com/watch?v=RQQ7YkE02bo&feature=player_embedded[/video]

Wypisz, wymaluj Cytryna po śniadaniu.

Ostatnia edycja:
Kasiaaaaaaa- przez Ciebie się popłakałam :-D:-D:-D Bomba filmik! Ja Wam powiem, że ja mu zazdroszczę tych kocich ruchów bo ja z tych co tańczyc niepotrafią :zawstydzona/y: Kocham ludzi, którzy mają w sobie taki luz
citrus, Kartagina- Ja dziś tylko jeden dzień spędzam w łózku tak w 100% i po nim jednym jestem jeszcze bardziej pełna podziwu dla Was za to leżenie w łóżeczkach do terminu! Brawa, cudowne z Was mamy i bardzo dzielne!:tak:

reklama
Do góry