reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam się po choróbsku i totalnym braku energii,
Kaja piękne zdjęcie :)
Tylko chwilika mój ginekolog też zachęca do sn jak tylko się da, ale powiedział, ze moje zdanie jest dla niego najwazniejsze , nie wiem co zrobić.
Co do fb, to jak dziewczyny z marca 2010 wpadły na ten pomysł, to był to koniec marcówek na bb

reklama
Mamie zamówiłam na środę bukiet kwiatów z okazji imienin, o taki ładny?
ciekawe czy jej sie spodoba :)

bo002-12ed.jpg

Ale jestem pewna że zaraz pochwali się swojej koleżance która ma idealnych 2 synów w anglii i prawie za każdym razem kiedy do mamy dzwonie na skype musi sie znaleźć tekst "a kobylarzowe chłopaki...." :D wrrrr... biedna mama wierzy im że w anglii zarabia się miliony i kupują co miesiąc nowego mercedesa klasy C, denerwuje mnie ona nie raz przez te teksty i swoja naiwnością ale i tak ja kocham hehe.

Załączniki

• bo002-12ed.jpg
    bo002-12ed.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
eklerka ja też codziennie nie śpię o tej porze tylko nie zawsze mam jeszcze siłę się produkować;-)
czekam jak zwykle na mój posiłek nocny między 2 a 3 (wrrr ta cukrzyca) i nie opłaca mi się zasypiać. Za to śpię sobie do południa codziennie:-D a potem nadrabiam jak ten osioł bo na BB taka produkcja;-)
teraz sobie szperam na allegro i szukam brakujących rzeczy do wyprawki:-)

Natalia - aaa to takie buty :D ja tez szperam sobie na ebay'u i dokupuje cos jak nie ubranko dla dziecka, to na siebie cos patrze...!
współczuje Ci z ta cukrzycą... a ja nie raz też drzemne sobie w południe z Michałem, wiec nie jest zle :)
Ide wysuszyć sobie włosy i spać
buziaki i dobrej nocy życzę :**

Ostatnia edycja:
eklerka- sliczne kwiaty! Ja tez niespie, w tej ciazy to i u mnie norma, tylko niestety w dzien niema kiedy odespac... Straszne mam od kilku godzin skurcze i napiera mnie w kroczu az sie martwie. Synus wybieral sie na ten swiat w 35tc i podobne parcie w kroczu czulam, gdy byl juz nisko w kanale i rozwarcie postepowalo, a tu przeciez dopiero 30t zakonczony :-( Spokojnej nocy kobietki!

reklama
Tylko-chwilka - no weź nie strasz nawet! kurde teraz to dopiero nie będę mogła zasnąć bo będę myślała o Tobie !!! weź się połóż, odpręż albo wes kąpiel i no-spe koniecznie. Jak pierwsze dziecko było przedwcześnie to duża szansa że drugie też będzie wcześniej. 3maj się kochana

Ostatnia edycja:
Do góry