reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja po połowie nieprzespanej nocy (Vivaldiego dopadł jakiś dyskomfort w klacie, więc spanikowałam, że od serca, a po dwóch godzinach dopiero powiedział, że go ciśnie u góry żołądka, jakby mu jakiś kęs za duży tam utknął :dry:), dziecko mnie kopało chyba od 21 do 3 nad ranem (!!!) i już go zaczęłam błagać, żeby w końcu poszedł spać i dał mi spokój :)-D). Obudziłam się, poszłam z psem i po pączki (5 zwykłych i 2 gniazdka parzone...), na śniadanie kawa z pąkiem i pierdzielę, dzisiaj nie gotuję. Nie po takim tłustym i węglowodanowym dniu :-D

reklama
Ja też nie biorę położnej, podobnie jak u Kory mój mąż jest najlepszą położną jeśli chodzi o podejście psychiczne, chyba nie znam drugiej osoby, która potrafi zachować zimną krew w trudnych sytuacjach jak on, poza tym te jego masaże...na pewno przyniosą ulgę w trudach porodu ach kiedy ten maj :)

A fiołkowa faktycznie milczy mam nadzieje, że wszystko u niej dobrze

laski, która z was jeszcze do pracy chodzi? A jak tak to do kiedy? :>

Sembo ja jeszcze czasem coś tam muszę ogarnąć, ale już na dniach się pożegnam na dłużej.

Kobietki nadal proponuję zostawić dane kontaktowe na grupie. W razie czego zawsze będzie można się smskiem skontaktować.

sembo, ja też wpadam do pracy tak raz na tydzień - dwa... coś tam ogarniam, tłumaczę osobie, która mnie zastępuje i takie tam, ale też już mam zamiar sie pozegnać na dłuzej... idę w poniedziałek - o ile wyzdrowieje...

zapominajko, z tymi konatktami dobry pomysł, bo już niedługo sie zacznie:tak: znaczy to jeszcze ofcorz dobrych parę tygodni, ale zleci biegusiem:tak:

Jesxcze tak pysznej glukozy nie miałam okazji pić:D
Przynioslam swoją sle dali mi jakad swoją i wcale nie jest taka paskudna jak ta, , którą pamiętam. Wtedy miałam 75g/2h. Teraz 50g/1h wiec może też dlatego. W każdym razie paczka wszamalabym nawet w tej chwili:)
Za 30min pobranie i spadam. Wyniki badań mają być dostępne w necie dzisiaj po południu, jedynie toxo za 5 dni roboczych. ..

Nanu :-D Ale mnie też się chciało słodkiego po glukozie, spoko :cool2:

Jeżeli mój syn znów będzie mnie dzisiaj kopać tak, jak przez pół nocy, to o****eję. To nieuniknione :dry: :sorry:

Witam się w Tłusty Czwartek :)
24652_531342070234039_1770330976_n.jpg

reklama
Zapo, moze po prostu nanu dobrze toleruje glukozę?

kurde, u mnie do objawów ciązowych dołacza powoli puszczanie sie krwi z nosa i dziąseł... :wściekła/y: masakra, ale to samo było w ciąży z Zosią... spuchnięte błony sluzowe wszystkie i krew z byle powodu... przed chwilą tylko kichnęłam, a leje mi sie ciurkiem... dobrze, ze to takie byle-jakie krwawienie... i zapomniałam co ja z tym robiłam w pierwszej ciaży, poza tym ze klęłam, ze nawet nie mogę spokojnie zębów umyć:wściekła/y:

dziewczyny, chcę kupić Zosi takie łóżko - BINGO 90x200 HIPERBEZPIECZNE łóżko sosnowe tapczan (2985399675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze olcha miodowa - ktos miał do czynienia? i co ogólnie myślicie... z racji zmiany lokum, nie będe już pietrusa kupować...

i do tego materac Materace Lateksowe Junior - HEVEA JUNIOR 90/200 - Hevea w pokrowcu graffiti...

co sądzicie?

Do góry