reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny przez to całe gadanie o szyjce macicy zajrzałam do mojej karty ciąży i tam nigdzie nie mam podanej żadnej długości! Znalazłam tylko informację że łożysko jest ułożone odpowiednio... O___O czy ktokolwiek w ogóle mi tą szyjkę sprawdził?! O_O

reklama
ja też dostałam 2 takie reklamówki jak noirel piszesz....

od rana siedziałam nad projektem,właśnie wysłałam do klienta:) uff....
prysznic wzięty, więc idę się podmalować i do sklepu po coś do jedzenia i do apteki po paskudę glukoze - jutro czeka mnie miły z nią poranek:p

To jest moja pierwsza ciąża i jak dotąd nic nie dostałam od mojego doktorka. A czy dostaje się coś w szpitalu to się dowiem pewnie dopiero jak urodzę.

Sembonzakura na kazdej wizycie lekarz sprawdza szyjke przez badanie ginekologiczne i zapewne nie zawsze wpisuja to w karte ciazy przynajmniej ja tak mam ze mi nic nie wpisuje tylko mowi ze wszystko ok szyjka dluga zamknieta i nic sie nie dzieje.

Sembo, nie dygaj! Ja też nie mam żadnych info o szyjce, choć lekarz zawsze sprawdza. Nawet go zapytałam ostatnio, czy wszystko okej, bo nic na ten temat nie mówi ;-) Gdyby coś się działo, to na pewno by mówił, więc luzuj ;-)

Nie byłaś W OGÓLE? :szok: W sensie - lekarz nigdy nie badał Cię palpacyjnie i nie używał wziernika do badania, żeby zerknąć na szyjkę? :szok:

reklama
sembo wlasnie jak to nie bylas:szok:ja za kazdym razem musze sie wczolgac na samolocik i bada szyjke,u mnie bez wziernika ale widocznie i bez niego da sie wyczuc czy jest ok i do tego sprawdza serduszko za kazdym razem.

Do góry