reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zapo mam Pestkę i coś tam jeszcze no i może uda mi się laptopa to filmy chociaż pooglądam.

ta lureina nie przechodzi przez jelita i działa bezpośrednio no ale strach przed infekcjami...

ja też mam orzechy:) i nawet w zmywarce się sprawdzają!! a na pozbycie się chemii z ciuszków super! płatki też ale w płatkach to ja raczej namaczałam pranie i potem do pralki.

reklama
Cześć dziewczyny:)
Mało zaglądam na wątek główny, ale podczytuję co piszecie bo nadal większość czasu spędzam w łóżku.
Kartagina trzymam krzciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, trzeba wierzyć, że będzie dobrze i ja w to wierzę.
Majowka.2013 na te skurcze możesz brać jeszcze magnez ja dostałam od lekarki MAGNE B6 3x1, ponadto biorę no-spe forte 3x1 ale ona już nie działa na mnie i luteinę 3x2. Od wtorku biorę ten magnez i widzę że brzuch mniej twardy i mniej mam tych skurczy a już mi dokuczały w ciągu dnia. Szyjkę mam krótką bo 2,7cm więc leżę już sobie od grudnia jak na razie się nie skraca, ale jak są silne skurcze to ona się zacznie skracać i zrobi się rozwarcie a to wiadomo czym to grozi.
A ten scopolan to na co bierzesz? Już wiem na skurcze, ale on chyba jest słabszy od no-spa forte.

Ostatnia edycja:
Kurczę to muszę kupić te orzechy. Już sie wcześniej nad nimi zastanawiałam ale teraz to na pewno zakupie. Zawsze warto spróbować czegoś nowego ;)

O losie, a ja właśnie dostałam listę lutowych propozycji do recenzji i wybrałam aż pięć książek. Głupio mi teraz jak cholera, ale był tak wielki wybór, że było mi szalenie trudno się ograniczyć... :sorry:

Siemanko,

Wreszcie się wyspałam, swędzenie się zmiejszyło, ponieważ pęcherze powoli zmieniają się w strupy. uff jaka ulga, spałam do 10.30!!!!!!!!

Ja też sie zastanawiałam nad orzechami, ale chyba najbardziej by mi brakowało zapachu po praniu.

Miłego dnia.

a na czym te orzechy polegają?coraz częściej się o nich mówi.
czy na wizytach u lekarza dostajecie takie reklamówki (gazety,broszury,próbki produktów)?

Ostatnia edycja:
alfa ja trafiłam do szpitala wlasnie z twardnieniami i bólem podbrzusza jak na okres okazało sie ze szyjka skróciła sie i ma 2,5cm lezałam 2 tyg na ostatnim usg jak wychodziłam ze szpitala szyjka miała juz ponad 3cm ale odkad wrociłam do domu brzuch twardnieje mi jeszcze czesciej praktycznie co chwile, boje sie ze to moze skracac szyjke:( ja biore luteine i scopolan<rozkurczajacy) ale ani scopolan ani no spa nie działa na mnie:( a Ty czesto masz takie twardnieniia?dzisiaj zaczelam brac magnez asmag.

Czesc wszystkim:)m wyprawiony do pracy wiec teraz jest chwila na pisanie:)ogolnie mam dzisiaj dzien do d...y,nie moglam spac w nocy przez katar i bolace biodra a teraz jestem nie do zycia:wściekła/y:
noirel tez w pierwszej ciazy dostalam taka mega paczke od ginki z gazetkami,probkami itp.,a teraz nic takiego nie dostalam moze sie zmienilo i nic sie nie dostaje teraz.pamietam ze nawet po porodzie ze szpitala wrocilam z 2 albo 3 teczuszkami z tym wszystkim.

reklama
ja u gin dostałam 2 takie reklamówki,ale z próbek to tylko espumisan,ale w tej gazetce jest napisane że w szpitalu dostaje się pudełko.na pewno dostaje się też taką książeczkę z rabatami i odbiór paczki hipp z rossmanna

Do góry