reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja zdoligliwosci ciazowych to bardzo szybko sie mecze:baffled:Piersi czasami tak bola ze nie wiem o co kaman:eek: Tak jakby mialo mi mleko zaraz wyleciec:tak:Lini na brzuchu jeszcze nie mam. w poprzednich ciazach mialam:tak:
dusia trzymam kciuki:tak:
anetka za Twoje egzaminy tez trzymam kciuki:tak:
wikasik nie stresuj sie, tak jak pisze fiore ciesz sie ze z dzidziusiem wszystko ok:tak:
fiore moj maluszek jeszcze tak mocno nie kopie zeby tatus mogl poczuc:tak:
Ja wlasnie zjadlam sniadanie i loda:-) Pozniej musze isc wyslac kartke swiateczna dla G siostry(mieszka w Hiszpani):tak:

reklama
Suzi zostaje jeszcze w szpitalu.Malenstwo ma sie dobrze,ona nie za bardzo.

Ja zaczelam miec dziwne dusznosci,nie wiem w jakiej pozycji powinnam byc zeby sie poczuc lepiej.Myslalam,ze moze Leo zaczal mnie kopac po przeponie,ale jednak to nie mozliwe bo siedzi caly czas nisko i czuje go w okolicach dokladnie "za niskich".Jak bede miala wielowodzie i tym razem,to chyba "wyparuje z siebie" :wściekła/y:
Ide wziasc prysznic,musze sie jakos odstresowac.

Witam wszystkie mamy w środę
Pogoda w Łodzi wspaniała, ciepło i przyjemnie. Jestem już po zakupach i zaraz biorę się za sprzątanie. Postanowiłam dziś rozprawić się z ubraniami i pochować, wszystko to w co się nie mieszczę, albo po prostu się nie nadaje na zimową porę roku. Nigdy tak nie robiłam a teraz widzę, że to ekstra oszczędność miejsca :)

Co do dolegliwości ciążowych to mi wróciły..mdłości:/ Blee..na szczęście już nie tak intensywne jak na początku. I też tak jak dorka szybko się męczę.

Dziewczyny, powiedzcie mi - dlaczego termin cc jest ustalany - jak zaobserwowałam z Waszych przykładów - na ok 2 tyg przed 'normalnym' terminem? A może źle rozumuję? Proszę, wyjaśnijcie mi to, bo mam duże szanse, że tez mnie cc czeka ( co chyba mi się nie uśmiecha, ale trudno) i chciałabym to wiedzieć.

Buziaki:)

Dziękuję za trzymanie kciuków, wyniki są ok, właśnie przed chwilą rozmawiałam z moim lekarzem a wizyta już we wtorek 20 grudnia - nie mogę się doczekać:)
Buziaczki dla WAs i Waszych brzuszków:)

Czesc dziewczyny przepraszam ze w glownym poruszam ten temat ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi i dotarciu do jak najwiekszej ilosci osob. Za tydzien ostatni raz przed porodem bede miala odwiedziny z PL i chcialabym cos kupic ale nie jestem pewna czy to ma sens... chodzi o kolysanki prenatalne.http://allegro.pl/kolysanki-prenatalne-kojace-dzwieki-z-lona-mamy-cd-i1992737375.html
czy ktoras z was miala te kolysanki albo jakas z kolezanek?? czy oplaca sie wydac te pieniadze?? bylabym wdzieczna za opinie i odpowiedzi to bym poprosila w PL o zamowienie.

Ostatnia edycja:
W sumie płytka nie jest zbyt droga. Ja jednak radzę sobie w inny sposób - włączam muzykę na youtube - są tam ładne kawałki, niektóre dość długie, mi to odpowiada.
Poszukaj tam, może też wpadnie Ci coś do ucha :)

W sumie płytka nie jest zbyt droga. Ja jednak radzę sobie w inny sposób - włączam muzykę na youtube - są tam ładne kawałki, niektóre dość długie, mi to odpowiada.
Poszukaj tam, może też wpadnie Ci coś do ucha :)
ale tez znalazlas takie prenatalne?? ja chce to dla maluszka ze jak bedzie zasypial to zeby w tle lecialy te odglosy jak w brzuszku

ale tez znalazlas takie prenatalne?? ja chce to dla maluszka ze jak bedzie zasypial to zeby w tle lecialy te odglosy jak w brzuszku
Andav, znalazłam tylko takiej kiepskiej jakości na wrzucie jedno. ale może to pomoże ci przy wyborze
WRZUTA - Kołysanki Prenatalne - 4 - mp3

tylko trzeba rozkręcić głośnik, żeby cokolwiek usłyszeć

p.s. powiem szczerze, że mnie nie zachwyca. chyba bym wolała dziecku knill'ów włączyć

Ostatnia edycja:
reklama
Andav, znalazłam tylko takiej kiepskiej jakości na wrzucie jedno. ale może to pomoże ci przy wyborze
WRZUTA - Kołysanki Prenatalne - 4 - mp3

tylko trzeba rozkręcić głośnik, żeby cokolwiek usłyszeć

p.s. powiem szczerze, że mnie nie zachwyca. chyba bym wolała dziecku knill'ów włączyć

dziekuje... przekonalas mnie, wlasnie szukalam zeby chociaz miec wyobrazenie jak to moze brzmiec :) a ta melodia ma nie nam sie podobac :-D to sa jedyne odglosy ktore nasz bobas slyszy i mam nadzieje pozniej uspokoi go gdy dojdzie do niego szok tysiaca odglosow rzeczywistego swiata

Do góry